Välimeren reseptit Masterpiece-valikolle

turkkilaiset call these sandwiches <i>balik ekmek</i> ja tee niistä grillattua kalaa. kuten makrilli & # x2014; Bosporukselta. Hänen versiotansa varten Istanbulin tähtikokki, Mehmet G & # x00FC; rs, levittää grillattua leipää kermamaisen paahdetun valkosipulin soseen ja huiputtaa sen savustettua makrillia, rucolaa ja punasipulia ja tomaattia.</p> <p><b>Resepti: avoimet kasvot savustettu makrilli voileipiä</b><br/> “title =” Avoimet kasvot savustettu makrilli voileipiä ”</p> <p>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f69bff605a2_-_smoked-mackerel-sandwiches-xl.jpg?crop=1xw:0.5xh;center, top & kokoa = 480: *”</p> <p>/></p> <div class= Marie Hennechart

Välimeren keittiössä tarjoillaan rikkaita makuja kevyissä ainesosissa. Se on täynnä kaloja, tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, öljyjä, palkokasveja ja kokonaisia ​​jyviä yhdistettynä luovasti tyydyttäviin tapoihin. Ota esimerkiksi grillattua leipää kermaperunoista paahdettua valkosipulia sisältävällä soseella ja täytä savustettua makrilliä, rucolaa ja punasipulia ja tomaattia. Tai kokeile lapsiystävällistä Bulgur-salaattia, joka on sekoitettu paahdettuihin vihanneksiin – tai saat entistäkin peruselämmäksi paahdettua uutta perunaa, joka on päällystetty musta-oliivi-soseessa. Tästä alkupuolelta puolilta pääruokiin, tämä menu vie sinut matkalle Välimerelle. Opettele täydellistä terveellistä välimerellistä ruokavaliota ja saat yhdeksän ruokaa, jotka sinun pitäisi syödä niityinä Välimeren ruokavalion.

turkkilaiset call these sandwiches <i>balik ekmek</i> ja tee niistä grillattua kalaa. kuten makrilli & # x2014; Bosporukselta. Hänen versiotansa varten Istanbulin tähtikokki, Mehmet G & # x00FC; rs, levittää grillattua leipää kermamaisen paahdetun valkosipulin soseen ja huiputtaa sen savustettua makrillia, rucolaa ja punasipulia ja tomaattia.</p> <p><b>Resepti: avoimet kasvot savustettu makrilli voileipiä</b><br/> “title =” Avoimet kasvot savustettu makrilli voileipiä ”<br/> src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f69bff605a2_-_smoked-mackerel-sandwiches-xl.jpg?crop=1xw:1.0xh;center, top & kokoa = 480: *”<br/> /> </picture> <p></span></p> <div class= Marie Hennechart

Avoimet kasvot savustettu makrilli voileipiä

Turkkilaiset kutsuvat näitä voileipiä balik ekmek ja tehdä niistä grillattua kalaa makrillia – Bosporukselta. Hänen versiotansa varten Istanbulin tähtikokus, Mehmet Gürs, levittää grillattua leipää kermamaisen paahdetun valkosipulin soseen ja huiputtaa sen savustettua makrilliä, rucolaa ja punasipulia ja tomaattia.

Resepti: avoimet kasvot savustettu makrilli voileipiä

Resepti: Bulgur-salaatti kevyesti paahdetuilla vihanneksilla
“title =” Bulgur-salaatti kevyesti paahdetuilla vihanneksilla ”
src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f69bffbfbdf_-_vegetable-bulgar-salad-xl.jpg?resize=480:*”
/>

Marie Hennechart
Bulgur-salaatti kevyesti paahdetuilla vihanneksilla

“Rakastan tehdä tätä salaattia poikani kanssa”, sanoo Mehmet Gürs. “Se on niin helppoa, ja se voi olla melko sotkuinen, mikä on hauskaa neljän vuoden ikäiselle.” Terve-cracked-vehnä-salaatti sisältää kuutioitua, vain-tarjousta paahdettua porkkanaa, punasipulia ja paprikaa sekä pieniä kastiketta. Gürs kiihdyttää myös tomaattipastaa, mikä lisää rikkautta ja makeutta.

Resepti: Bulgur-salaatti kevyesti paahdetuilla vihanneksilla

jotta make this super-simple side dish, Mehmet Gürs roasts new potatoes until they're tender, then tosses them with a black-olive puree that coats them nicely — and looks a lot like dirt. <b>Resepti: Dirty Potatoes</b><br/> “title =” Dirty Potatoes ”<br/> src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f69c0014307_-_dirty-potatoes-xl.jpg?resize=480:*”<br/> /> </picture> <p></span></p> <div class= Marie Hennechart

Likaiset perunat

Jotta tämä super-yksinkertainen ruokalaji, Mehmet Gürs paistaa uusia perunoita, kunnes he ovat hellävaraisia, sitten heittää ne musta-oliivi purenta, joka takki ne kauniisti – ja näyttää paljon kuin lika.

Resepti: Dirty Potatoes