WTF on Ketchup nahka ja miksi ravintolat käyttävät sitä?

Kuvittele, että tilaat hampurilaisen ja ketchupin spiraalihöyryn sijaan pulla oli pukeutunut tomaatin leviämisen arkkiin. Kyllä, arkki – kuten vihannes- tai hedelmänahka. Kuulostaa kovaa ja röyhkeä, eikö niin? Ilmeisesti tämä uusi, mutta outoa lähestymistapaa ketchupiin on parempi kuin miltä se näyttää.

Plan Check Kitchenissa ja baarissa L.A.:ssä ketsuppi levitetään leivinpaperiin ja kuivataan uunissa alhaisessa lämpötilassa kolme tuntia. “Sitten me leikimme neliöön, joka muistuttaa siivu amerikkalaista juustoa”, johtava kokki Sean Yontz kertoi The Manual.

Mielestämme tämä ei ole edes kummastunut luomu, joka syntyi mausta. Loppujen lopuksi Pringles toi meille vain ketchup-maustettuja siruja.

Plus, uusi mauste on lauded paras ratkaisu rasvainen pullot koska se tarjoaa suojakerroksen välillä pillowy leipää ja burger rasva. Yontz väittää myös, että nahka tuo esiin kotitekoisen ketchupinsa makua ja että hampurilämpö tehostaa sitä entisestään.

Vaikka se on ollut valikossa ainakin vuodesta 2014, ketchup nahka vihdoin kiinni. Sen pää-raapiminen suosio on tehnyt paljon otsikkoa tällä viikolla. atlantin jopa kirjoitti ajatuskappaleen.

kuva

Chris Goldberg / Flickr Creative Commons

Mutta meillä on vielä yksi polttava kysymys: kuuluu se jääkaappiin tai pakastimeen?

Seuraa Delish on Instagram.

Loading...