Wolverine’s Drink on suurin piirre reikä “Logan”

Varoitus: Tulee spoilerit eteenpäin. Lue omalla (mahdollisesti elokuvan pilalla) harkinnan.

Siellä on kysymys, josta kukaan ei puhu Logan, viimeisin elokuva X-Men franchise -ohjelmassa. Yksi, joka houkuttelee Hugh Jackmanin lujaa, Eastwood-ian-esityksestä, ja sellaiset toiminta-kohtaukset niin voimakkaat, että haluat katsoa pois, mutta et voi.

Ei, ei se, että Wolverinen hoidossa oleva nuori tyttö, Laura, on adamantiumilla päällystetty luuranko, joka voisi mahdollisesti torjua hänen kasvonsa ja / tai tappaa hänet, koska se on yksi hänen nopean parantuvan ruumiinsa ei voi voittaa.

Tai että vaikka se ei estä hänen luuston kasvua, hän lopulta kasvaa ne kynnet, jotka he asentavat, eli ne ovat nubbins, kun hän saavuttaa aikuisuuden.

En edes ole puhunut siitä, että professori Xavierilla on Mr. Burns-hiustyyppisiä hiuksia päässään – vaikka johtaja James Mangold on selittänyt syynsä takana. (Sanoi, että olisi spoilerit.)

Logan Movie - Hugh Jackman

20th Century Fox

Se on paljon, paljon vaikeampaa kuin kaikki.

Se on pullo, joka näkyy niin läheltä, että se käytännössä ansaitsee oman elokuvansa elokuvalle, joka näkyy lähes tyhjänä TV: n vieressä Loganin ja hänen Caliban-mutanttikokoonpanossaan. Se on se kelvollinen peto, Fireball.

asiat Fireball Makes Even Better

Ethan Calabrese

Vaikuttaa aluksi harmittomalta, kunnes pidät ympäristöstänne. Sitten neljäs seinä on rikki ja kestää vähintään kaksi päähän katkaista taistelukohtaa, jotka tarttuvat takaisin elokuvaan, koska kaikki, mitä teet mielesi läpi, ovat: Odotatko todella, että uskon, että Wolverine juo Fireballia?!

Ajattele sitä: Logan ei tee trendikästä. Hän ei ole kaveri baarissa, joka tekee picklebackeja. Hän ei ole supersankari, joka käyttää Spandexia. Hänet tunnetaan tupakoivista sikareista, rokottamalla lampaanhihvejä paremmin kuin Abe (kyllä, menen sinne) Lincoln ja antamalla maailmalle kynsi.

Ahma

20th Century Fox / Giphy

Ja sisään Logan, hän on niin täynnä syyllisyyttä ja kipua vuosikymmenien menetyksestä hän on kärsinyt – puhumattakaan tuska on hitaasti myrkyttää adamantium, joka kulkee hänen kehonsa (staahp, Varoitin sinua kahdesti spoilereista!) – että hän aikoo tappaa itsensä. Tämä ei ole huoleton, let-party-bruh M.O. tulipallo-juomista. Se ei vain sovi merkkiin, joten miksi siellä on?!

Erittäin ilmeinen vastaus: Tuotesijoittelu. Sinun on maksettava kaikki ne kynnet, jotka kulkevat läpi ihmisen kallo-in-slo-mo-hetkessä jonnekin tietenkin.

Logan ei tee trendikästä. Hän ei ole kaveri baarissa, joka tekee picklebackeja.

Mutta syvästi naiiviin, liian optimistiseen sydämeeni, tunsin, että oli syytä, että he olisivat oikeutettuja hyväksymään rasvan tarkistus (jos se oli klassinen tuotesijoittelua koskeva tapaus). Kun surkastin hetkiä pahoinpitelyä ja ainakin puolet tuhansista hedelmättömiä Google-hakuja, kyselen kollegoitani.

Resident-elokuva-asiantuntija, fangirl ja Delish-toimittaja Lindsey Ramsey oli teoria: “Luulen, että hän juo kirjaimellisesti mitä tahansa ympärillä”.

Selvä, mutta se viittaa siihen, että hän osti sen, tai kuten ne sikarit keittiössä, varastivat sen. Joten hänellä oli vaihtoehtoja ja valinnut Fireball, joka ei sovi.

“Tai se jäi hirveästä puolueesta, jonka hän ajoi limoaansa – muista” U-S-A! U-S-A! ” kaverit?” Ramsey vastasi.

Ahma
20th Century Fox / Giphy

Touché. Lopuksi, uskottava vastaus. Särjetty mies taistelussa alkoholiriippuvuudesta voisi hyvinkin tarttua jäljellä oleviin pulloihin ratsastuksista, joita hän kuljettaisi. Hän ei ole sellainen tyyppi, joka huolehtii pienestä huuhtelusta. (Se heittää aivan erilaisen ongelman – onko Wolverine voinut humalassa, kun otetaan huomioon, kuinka nopeasti hänen kehonsa korjaantuu – mutta jätän sen, että se punoittaa ulos.)

Olen tervetullut kuulemaan myös kilpailevia teorioita. Loppujen lopuksi ei ole parempaa tapaa viettää iltapäivää kuin keskustella viiden sekunnin kohtauksen minuuteista elokuvassa, eikö? oikea?!

Seuraa Delish on Instagram.

Loading...