Voit ostaa Ranch Dressing Fountain piilotettu laakson nälkäinen uusi myymälä

Ihmisille, jotka rakastavat ranch-pukeutumista, sidos kaadetaan paljon syvemmälle kuin yksinkertainen salaattikastiketta. Se on kastike, johon sinä katkeutat kaiken, varsinkin kaiken, mitä löydät takaluukussa, frat-puolueella tai baarissa: pizzaa? Joo. Siivet? Tietysti. Kukkakaali-kupit? Miksi helvetti ei?!

Ei ole ihme, että siitä on tullut Amerikan suosituin pukeutuminen, ja Hidden Valley’n päätti omaksua täydellisesti ihmisen pakkomielteisen ranchin – ja käynnistää kokonaan uuden tulovirran – verkkokaupan myötä. 10. maaliskuuta (AKA, joka on pyhin loma, National Ranch Dressing Day) brändi paljasti Hidden Valley Ranch Outlet. On epäselvää, miksi se on myyntipiste, koska hinnat eivät ole pienentyneet, ja meillä ei ole vielä kuullut karjatalouden ensisijaisesta myymälästä, mutta voit pian jättää huomiotta nämä yksityiskohdat, kun harkitset swag:

Ranch-suihkulähde

Karjatila fountain

Hidden Valley

Saatat ajatella, “Eikö olekin sellaista suklaan suihkulähdettä, joka on merkitty Hidden Valley -logolla?” Ehkä. Mahdollisesti. STOP POKING -HOLES YHTEISÖSSÄ, OKAY?!

Mutta kun ajattelet sitä, suihkulähde on eräänlainen loistava. Kuka ei haluaisi heitä puolueellaan? Kuvitko vain upotusmahdollisuudet: kanahuutokaupat, jalapeño-poppers, paljaat kädet. Älkää antako yhteiskunnan kapea-ajattelevia määritelmiä siitä, mikä on hyväksyttävää.

Bejeweled-pullo

Bejeweled Ranch Bottle
Hidden Valley

Todellisen karjatilojen kerääjälle ei ole parempaa tapaa juhlia mausta kuin tämän bejeweled-pulloa. Kuvittele se takapihalla, sen perheen, kuninkaallisen hääkirjamalliston vieressä olevan valokuvan vieressä, ja että kehystetty lautasliina rasvan tahra, joka näyttää huomattavasti Guy Fieri.

Paita

carpe Ranch shirt

Hidden Valley

Bändit ovat niin 1970-1966. Tänä vuonna kalliimpana rockina on paita, joka näyttää kuinka omistautunut olet pukeutunut. Mieti sitä uudeksi mantraksi elämästä.

Ranch Koozie

Karjatila Koozie
Hidden Valley

Koska pullosi ei ole säännöllinen pullo, se on viileä pullo. (Tai toivottavasti pidät sen jäähdyttimessä pidempään tämän eristimen kanssa.)

Mutta odota, se ei ole kaikki! Verkkokaupassa myydään myös leimakortteja, huppareita, reppuja ja laukkuja, vaikka valitettavasti jälkimmäinen ei anna useita pulloja, kuten viinipussihakkamme. Se on okei. Se antaa ranchaholics jotain unelmoida, jos Hidden Valley tulevat ulos uuden linjan syksyllä. New Yorkin muotiviikko ei olisi koskaan sama.

Seuraa Delish on Instagram.

Loading...