Voit nyt ostaa Moskovan mutapauksia Canista

PÄIVITETTY POST: maanantai 30.4.2018 kello 17.00 EST

Me hämmästyimme kesällä, kun huomasimme, että suosikki-cocktaileja – Moscow Mules – on tullut CANS-messuille kaikenlaisille kesätaukoille. Viikonloppuna löysimme uuden tuotemerkin multaa: Mule 2.0. Tyylikäs tölkit jäljittelevät kupariset mukit, ja maku on CRAZY. Heidän olisi pitänyt olla täydellinen säestys retkeily- tai vaellusmatkalle tänä kesänä.

PÄIVITYS POST: tiistai 22.8.2017 klo 14.25 EST

Jos et asu Etelä-Kalifornian alueella, älä huoli – voit silti punnita nämä Moscow-mutapeista valmistetut säilykkeet. “Merican Mule laivat 46 Yhdysvaltain osavaltiossa. Katso, jos teidän tekee leikkauksen täällä.

ALKUPERÄINEN POST: maanantai 21.8.2017 kello 17:08 EST

Jos olet joskus tuijottanut pullon vodkaa, kynää inkivääriä olutta ja kalkkia ja ajatusta, Voi, miten voisin tehdä Moskovan muulin, jos vain se ei ollut niin paljon työtä, iloitse: Yksi yritys on yksinkertaisesti yksinkertaistanut asioita sinulle. Nyt voit nauttia kolmesta ainesosatäytteestä oman kodin mukavuuteen joutumatta kärsimään kaiken tämän kaatamisen, puristamisen ja sekoittumisen kautta. Tai ottaa palkata oma henkilökohtainen baarimikko. (Todelliset ongelmat, eikö?)

Nyt voit ostaa Moskovan mutapeja kannelta, “Merican Mule”. Brändi on ollut käytössä vuodesta 2015 lähtien, mutta jakelua on levinnyt hitaasti. Tällä hetkellä tölkit myydään vain Etelä-Kaliforniassa päivittäistavarakaupassa ja viinakaupassa, joko yhdestä 12 unssista tai neljästä pakkauksesta.

merican Mule

Facebook / ‘Merican Mule

Jos ajatus säilykevästä cocktailista saa sinut ajattelemaan makeita spritzereita ja margaritteja, jotka muistuttavat entistä enemmän flat Mountain Dewiä, “Merican Mulen toimitusjohtaja ymmärtää.

“Valmis juomien juomat eivät ole olleet hyviä viimeisen vuosikymmenen aikana”, sanoi Dean Mahoney lehdistötiedotteessa. “Pyrimme muuttamaan sitä.”

“Merican Mule käyttää juomissaan luonnollisia inkivääriä, kalkkia ja vodkaa, jotka kello on 7 prosenttia ABV: stä. Se on korkeampi kuin tyypillinen olut tai purkitettu spritzer, pienempi kuin lasillinen viiniä.

'Merican Mule

Facebook / ‘Merican Mule

Kun otetaan huomioon äskettäiset huoli kuparipussista – Iowan Alkoholijuomat-divisioona varoitti mahdollisuudesta hankkia ruokamyrkytys kylmältä erittäin happamilta juomilta – “Merican Mule on sijoitettu huolettomana tapana nauttia cocktailin. On kuitenkin syytä huomata, että monet kupariset mukit ovat sisäpuolella vuorattuina toisella metallilla ja minimoivat riskin. Tai voit vain, tiedät, kaada juoma tavalliseen lasiin.

Seuraa Delish on Instagram.

Lataa Delish sovellus.