Voit nyt ostaa kahvia Hot Coffee

Oletko koskaan ohittanut aamukahvia, koska Starbucksin tai Dunkinin Donutsin linja oli liian pitkä? Vaikka mobiililaitteiden tilaus toivoo vähentävän linjoja ja odottaa aikaa, Hotshot Coffee on esitellyt uuden ratkaisun: “Grab and Go” premium kuuma kahvi, joka tulee alumiinikannu.

Säilykevihannekset näyttävät olevan jonkin verran trendiä, alkavat juomilla, kuten viinillä karsinoista ja ilmasta, alkoholijuomasta. Mutta molemmat näistä juomista on tarkoitus kuluttaa sen jälkeen, kun niitä on jäähdytetty tai ainakin juonut huoneenlämmössä – ei kuumana kuin Hotshotin purkitettu kahvi. Hotshot on valmis käynnistämään USA: ssa onnistuneen Kickstarter-kampanjan jälkeen ja hyvin vastaanotettu ulkonäkö Shark Tank. Yhtiön perustaja sai ajatuksensa samanlaisesta tuotteesta, joka on ollut japanilaisena katkottuna vuosikausia ja joka on sopeuttanut Hotshotin amerikkalaisiin makuihin ja standardeihin.

kuva

Hotshot / Facebook

Niin miten se toimii? Käytetyt tölkit on valmistettu 70-prosenttisesta kierrätetystä materiaalista, ja kummankin etiketit toimivat erinomaisesti kuumana juomana. Kahvin lämmittämiseksi tarvitset räätälöidyn “Hot Boxin”, eräänlaisen jääkaapin lounaspaketin, joka lämmittää kahvin 140 astetta. Kesti puolitoista tuntia kahvia päästäkseen tähän lämpötilaan, joten sinun on aina pidettävä Hot Box täynnä, sillä se on yhdeksän kapasiteettia.

Saatavilla on useita eri Hotshot-juomalajikkeita, kuten ranskalainen vanilja, kuuma suklaa ja karamelli Frappe sekä musta kahvia ja espressoa. Vaikka se ei voi olla sama kuin haluttu soija latte tai litteä valkoinen, Hotshotin makuista kuulostaa melko maulta. He toivovat voivansa tarjota entistä laajemman valikoiman tulevaisuudessa, mukaan lukien juomat, kuten vihreän teen ja omenasiderin.

kuva

Hotshot / Facebook

Aloituspaketissa on Hot Box (kolme erilaista väriäsi) ja 12 pakkausmateriaalipakkaus, jotka ovat valmiina tilauksesta. 69,99 dollarin hintaan, noin Keurigin hintaan, sinun ei tarvitse pudottaa käsivartta ja jalkaa uuden kahviautomaatin makuun. Jos pidät mieluummin kotisi panimointimenetelmistä, voit tehdä teknisen päivityksen tämän älypuhelinohjattua kahvimukiin. Joko niin, sinulla ei ole mitään ongelmia saada kofeiini korjata.

Seuraa Delish Instagramia.

Loading...