Voit mennä naimisiin Las Vegasissa Denny’sin 99 dollaria Tämä Ystävänpäivä

Jos sinä ja rakkaasi ovat suuria aamiaisen faneja, sinun on lähdettävä Las Vegasiin tämän Ystävänpäivä. Varsinkin jos olet valmis ottamaan kiinni.

Tämä 14. helmikuuta parit voivat sitoa solmu Dennyn kappeliin alle sataa taalaa. 99 dollarin seremoniamaksuun sisältyy silkki-esityskokous ja boutonniere, samppanjan paahtoleipä ja seremoniatodistus. Lisämaksusta pariskunnat voivat myös tilata pannukakkuja, jotka näyttävät kakku pudota, mutta ovat täynnä mini pannukakkuja.

kuva

Denny n

Vaikka V-Day-erikoisuus on uusi, tämä perinne on ollut käynnissä vuodesta 2013, jolloin Denny avasi ensimmäisen kerran Vegas-kappelinsa. Ilmeisesti Las Vegas häät perinteitä on edelleen elossa ja hyvin, ja vielä enemmän noin Ystävänpäivä.

Clark Countyin avioliitonlisensäätötoimiston mukaan yli 1 500 avioliitonlisenssia myönnetään läänissä päivinä, jotka johtavat Ystävänpäivästä ja Ystävänpäivästä. Kyseessä on noin kaksi kertaa niin paljon lisenssejä kuin ei-loma-aikana, puhemiehistö sanoi. Ja kun voisit mennä Elvisin reitille, naimisiin ja ruokailupaineiden ympäröimä elintarvikkeet ovat varmasti ainutlaatuisia.

Dennyn häät seremoniassa maksaa yleensä 199 dollaria, ja se sisältää ylimääräisiä ylimiä, kuten valokuvakanavan käyttöä Hääkakku pennut kakku, kaksi häät t-paitoja ja kuponki kahdelle Grand Slamille seuraavalla vierailullaan Denny’s.

Ensimmäinen pari naimisiin kappeliin, Nancy Levandowski ja Steven Keller, kuvassa alla, tekivät niin vuonna 2013. Iowa State Dailyin mukaan se oli toinen hää molemmille ja he halusivat sen olevan erilaista ja hauskaa. Koska he molemmat työskentelevät elintarviketeollisuudessa, naimisissa ravintolassa oli järkevää.

kuva

Denny n

Voit varata Dennyn kappelissa tämän Ystävänpäivä, Dennyn fanit voivat täyttää tämän hakemuksen. Niille, jotka ovat jo naimisissa tai eivät lainmukaisissa, voit myös ostaa paketin vannon uusimisen tai sitoutumisen seremoniaan.

Seuraa Delish on Instagram.

Lataa Delish sovellus.

Loading...