Voit lopettaa panicin, Reese’s Cupit eivät mene mihinkään

Kaikki helvetin räjähtyi aiemmin tällä viikolla, kun sairas ja kierretty huhu osui internetiin väittämällä, että rakastetut Reesen Peanut Butter Cupit olivat pian lopettamatta. Kun maapähkinävoita ja suklaa rakastavia sydämiä murrettiin, Reesen Twitter-maininnat eivät olleet yllättävän tulvia Twitterin käyttäjillä, jotka olivat yhtä suuria osia ylimielisiä ja katkenneita uutisista siitä, että karkkia lakkaisi olemasta lokakuussa alhaisen myynnin vuoksi.

Mutta jos olet yksi monista, joka joutui paniikkiin, voit rentoutua nyt, koska Reese ei mene mihinkään. Huhu johtuu viruksen uutisaiheesta, joka julkaistiin Breaking News 365: ssa, prank-sivustolla, jonka avulla käyttäjät voivat kirjoittaa ja julkaista omia väärennettyjä uutisiaan. Ollakseni rehellinen, sivusto näyttää melko lailliselta, ja kun linkit sivustosta jaetaan Facebookille, ne avautuvat aivan kuten minkä tahansa muun linkin uskottavalta uutislähteeltä. Joten ei ole järkyttävää, että ihmiset todella uskoivat huhuun. Mutta kun näet sellaisen otsikon, joka istuu vieressä muutama muu sivusto, joka on vieläkin naurettavaa, on vaikea sivuuttaa punaisia ​​lippuja.

Reese nosti nopeasti huhut huhuilla melko röyhkeästi, meme-muodossa, joka lähetettiin klusterille ihmisiä tweetoitaviksi.

Kuulit sen hevosen suusta. Suklaa maapähkinävoi cupit ovat täällä jäädäkseen.

Seuraa Delish on Instagram.

Lataa Delish sovellus.

Loading...