Tiede on virallisesti löydetty Hangover Cure

Jokaisella on teoria parasta keinoa parantua tai jopa ehkäistä pelättävää krapulaa. Vatsassasi on pehmustettu herkullisen rasvaisen pizzan kanssa (tai paistettuja kanansiipiä, minun tapauksessani), ottamalla ibuprofeenia ennen sängyssä, aamulla kahvia litran kahvia ja rohkeat hiukset dog-of-dog-taktiikalla. Tyypillisesti riippumatta siitä, mitä yritämme tehdä, on edelleen jäljellä oleva, jyrkkä päänsärky, vatsavaiva tai pahimmillaan pahoinvointi. Mutta äskettäinen tutkimus on paljastanut, että voi olla äärimmäisen parannuskeino – kaikki liian paljon juomista: juominen päärynämehu.

Australian hallituksen tieteellisen tutkimusorganisaation Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation (CISRO) tutkijat havaitsivat, että koehenkilöt, jotka käyttivät 220 ml: n alkoholia (alle 1 kuppi) Aasian päärynämehua ennen alkoholin juomista, saivat vähemmän ja / tai heikensi krapula-oireita seuraavana päivänä . Kaikista krapula-oireista suurimmillaan havaittiin potilaiden kyky keskittyä. Mutta mehu on myös anti-inflammatorisia vaikutuksia, mikä tarkoittaa, että jakaminen päänsärky tulee tylsää, jos ei mene pois kokonaan.

kuva

Flickr Creative Commons / BeautifulCataya

Syyn tähän ilmiöön ei ole vielä selvää, mutta tutkimuksen johtava tutkija Manny Noakes ehdottaa, että päärynämehu sisältää entsyymejä, jotka ovat välttämättömiä alkoholin aineenvaihdunnan nopeuttamiseksi ja alkoholin imeytymisen hieman estämiseksi. Vaikka tutkimustuloksia ei ole saatu valmiiksi, he tekevät samanlaisen tapaustutkimuksen vuodelta 2013, jossa aasialaiset päärynät (tunnetaan myös koreina päärynä) vähentävät merkittävästi osallistujien hangoverien vakavuutta.

kuva

On tärkeää huomata, että hedelmämehun positiiviset vaikutukset näkyivät vain, jos se otettiin ennen kuin päästi hammered, joten gulping alas iso lasi ennen kuin lähdet ulos ei toimi. Ja ei ole mitään sanaa siitä, tarjoavatko erilaiset päärynälajilajit, kuten Bartlett ja D’Anjou, samat edut imbibereille. Tutkijat tutkivat myös, voitteko syödä koko hedelmää ja saada saman krapula-korjaustoimenpiteitä. Epäilemättä kuulemme, onko maapähkinä-voin päärynä rapea tai päärynä-juustokakku petollinen tekee tempun, vaikka.

Seuraa Delish on Instagram.

Loading...