Tässä on, mistä saa parhaat tarjoukset National Hot Cocoa Day -päivillä

Kuuma suklaa on äärimmäinen kylmän sään juoma. Se pitää sinut lämpimänä jäädyttävänä talvipäivänä, maistuu vieläkin paremmin, kun se pistää, ja tekee jopa hävittäjäksi jäätymätöntä jäätelöä. Kaakaon juhla ja sen suklaa-ilon kunnioittaminen joku pääsi jonnekin tekemään kansallisen loman. Tämä sunnuntai 13.12. On National Hot Cocoa Day -päivä – ja voit lyödä vetoa siitä, että me houkuttelemme. Tässä ovat parhaat tarjoukset herkullisia kuumaa suklaata juomia, jotka tekevät sinut sulamaan.

AU BON PAIN

Täydellinen loma, Au Bon Painin piparminttu kuuma suklaa on päällä kermavaahdolla ja murskattu piparminttu karkkia. Keskikokoinen kuumakauma on vain 1,99 dollaria. Lisäksi, kun olet rekisteröitynyt eClubiin, saat ilmaisen matkasukun ja muut ylelliset tarjoukset.

kuva

Au Bon Pain / Facebook

CUMBERLAND FARMS

Tämä suosittu vähittäiskauppaketju tarjoaa kaikenkokoista kuumaa suklaata vain 99 senttiä. Bonus: Brändillä on uusi piparminttu maku lomakaudelle, täydellinen niille kylmille talvi-aamuisin.

CHRISTOPHER ELBOW ARTISANAL CHOCOLATE

Hanki 10 prosenttia ensimmäisestä tilauksesta, kun rekisteröidyt verkossa. Heillä on lempeä juominen suklaata makuissa, kuten piparminttu ja venezuelalainen mauste, täydellinen joululahjoille (tai itsellesi – emme tuomitse).

GODIVA

Jokaiselle Godiva-myymälälle 15.12.2006 saakka myydyille kuumalla suklaalla yhtiö lahjoittaa $ 1 Toys for Totsille. Heillä on myös hienoja kuumaa kaakaon lahjasettiä alkaen vain 15 dollaria, ja heidän palkkiohjelmaansa liittyminen tekee sinulle ylimääräisen freebie-palvelun kuukausittain.

Katso tämä viesti Instagramissa

Hanki viihtyisä ja nauti lomasta @ liz.adams_: lla Sequins + Stripes! Jokaisesta myymälästä ostetun kuumakahven kupillista lahjoitamme $ 1 #ToysForTotsille 15.12. Mennessä. #GivingGODIVA

GODIVAn (@godiva) jakama viesti

HOLIDAY STATION STORES

Tämä kätevä ketju tarjoaa cappuccinoja, kuumaa suklaata ja kahvia 69 senttiä kohti. Hot kaakao halpa = vakava syy juhlaan.

kuva

Giphy

Starbucks

Kahvimarkkinoiden verkkosivustolla on myynninedistämistilaisuus, joka säästää 1 dollaria kuumakakaa K-cup-palkeissa. Heillä on uusi suolattu karamellimaku, jossa on runsaasti kaakaota ja merisuolaista karamellia. Sitten on olemassa Starbucksin klassinen kuuma suklaa, joka on tehty aidosta kaakaosta ja maidosta. Jos sinulla on enemmän ilmaisia ​​juomia, älä unohda pelata Starbucks for Life -peliä.

Katso tämä viesti Instagramissa

Hot Cocoa K-Cups ✔ kermavaahtoa ¾ marshmallows ✔ ja muutamia erilaisia ​​sprinkles ✔ #HotCocoaBar #HotCocoa #KCups Linkki bio ostaaksesi ��

Starbucks Coffee ☕: n (@starbucks) jakama viesti

Seuraa Delish Instagramia.