Tässä on miksi Trader Joe’s “Two-Buck Chuck” on niin halpaa

Kahden dollarin pullo viiniä kuulostaa melkein hullulta, jos ajattelet sitä kahden sekunnin ajan. Kuinka väkevä alkoholijuoma maksaa noin samalla tavalla kuin pullon sooda? Mutta Trader Joe’s tekee sen toimimasta myymällä ikonista Charles Shaw -viiniä tai “Two-Buck Chuck”, 1,99 dollaria plus vero. Joten miten tämä kama todella tulee niin halvalla? Business Insider teki kaivaa selvittääkseen sen, ja sen on tehtävä kasvaa ja tuottaa tavaraa irtotavarana.

Viini, joka alkoi vuonna 2002, on tehnyt kuuluisa Franzia-perhe, joka tekee tunnetusta ja rakastetusta rypytetystä viinistä. Bronco Wine, joka tekee Charles Shaw, kasvaa San Joaquin laaksossa Kaliforniassa, joka on halvempaa kuin kasvaa fancy Napa ja Sonoma, koska lämpötilat ovat korkeammat. Ja vaikka suurin osa viineistä vanhenee tammitynnyreissä, Charles Shaw -viini käyttää tammenlehtisiä leikkaamaan kustannuksia.

Toiseksi, viinin tuottaminen irtotavarana, joka käyttää koneita pikemminkin kuin työvoimaa, pitää kustannukset alhaalla. Kun viini on valmistettu, se sijoitetaan kevyempiin pulloihin ja pahvipakkauksiin kuin tyypillinen viini vähentää toimituskustannuksia. Voit lukea lisää Charles Shawin kustannusleikkauksesta Business Insiderissä.

Katso tämä viesti Instagramissa

En vielä juo sitä. #traderjoes # 2buckchuck #twobuckchuck

Damon J. Thomasin (@damonthomasart) yhteinen viesti

Nämä tekijät yhdistyvät luomaan viini, joka voi myydä niin halvalla. Mutta se ei aina toimi; takaisin vuonna 2013, he joutuivat vaeltaa hinta jopa 2,49 dollaria, koska muutama vuosi huonoja kasveja. Mutta nämä viinit todella ansaitsevat palkintoja, ja Trader Joe’s on laajentanut halvan viininsa mainosvalikoimaansa, hiljattain paljastaen säilykkeitä kuohuviinejä, jotka maksoivat 4 dollaria neljän pakkaukselle. Koska evästeen voita paranee kuin viini, joka ei riko pankkia?

Seuraa Delish Instagramia.