Target on nyt myymässä M & M: n suuria kauhoja

“Bet et voi syödä vain yhtä” voi olla Lay’s tagline, mutta sanonta voisi yhtä helposti soveltaa M & M: n. Jos olet aina ollut läsnä suklaamakeista, tiedät kuinka helposti kourallinen voi muuttua kolmeksi. Ja useammin, kuinka nopeasti hauska kokoinen pussi voidaan tyhjentää.

Tavallisena tapana Targetilla on vastaus ongelmiimme (tai mahdollistaa huonoja tottumuksia, riippuen näkymistasi). Voit nyt ostaa MUKAVUOTTEET MOM-MASKIN Säiliöt tavallisissa ja maapähkinämaissa. Jokaisessa ämpärissä on 32,5 unssia karkkia, mikä vastaa 19 tavallista kokoista M & M: n pussia. Kyllä, teimme matematiikan. Se ei ole aivan yhtä suuri kuin 42-unssin Party Size pussit, jotka ovat myös uudelleen suljettavissa, mutta eivät sokeita kuin kauhat. prioriteetit.

Katso tämä viesti Instagramissa

Target myy nyt M & M: n kauhat! Tuo kauhat rannalle, kuten kuvaillut kohtaukset punaisella ja keltaisella, kallistaa talvi runko koko kesän ajan!

Toinen viesti on jakanut @ candyhunting

Kauhat on havaittu ruoka-blogeissa, kuten Candy Hunting, ja ne on lueteltu Target-verkkosivustolla, vaikka ne eivät ole verkossa ostettavissa ja näyttävät olevan vain tietyissä paikoissa. Jos huomaat ne paikallisessa Tar-jayssä, varmista, että käytät Cartwheel-sovellusta – ne ovat tällä hetkellä 20 prosenttia, mikä säästää noin kaksi taalaa niiden $ 8.49 hintalappuista.

Seuraa Delish on Instagram.

Loading...