Tämä vähemmän kuin 20 dollaria pullon vodkaa oli luokiteltu yksi parhaista maailmassa

Vodka juovat, peli on muuttumassa. Pullon yläsäilytetty vodka voi maksaa jopa 100 dollaria ylöspäin, mutta Kansainvälisen Spirits-haasteen tuomareiden mukaan 20 dollarin pullo on yhtä hyvä.

Venäläinen vakiokuvaketju otti kullan kotiin vuoden 2018 boozy-palkintojenjakotilaisuudessa, joka oli sijoitettu Vodka-vehnästandardiluokkiin. Löydät Venäjän Standard Vodkaa yhteensä viinistä, BevMo! ja muut paikalliset viinamyymälät, joissa useimmat ovat hinnoiteltuja 17 ja 22 dollarin välillä. Ja toisin kuin vertaisarvioijansa, se on tosiasiallisesti saatavilla Yhdysvalloissa, joten voit lisätä sen vodkan cocktaileihin ASAP. Vodka kelloissa on 40% ABV: ssä, ja se on Venäjälle myydyin vodka. Meidän on otettava heidän sanansa.

OSTA NYT 18,50 dollaria, Yhteensä viiniä

Katso tämä viesti Instagramissa

Torstai tukahduttaja. ���� # russianstandard #russianstandardvodka #vodkauthority

Venäjän Standard Vodkan (@russianstandardvodka) yhteinen viesti

Venäjän standardi oli yksi neljästä Vodka-vehnästandardista. Muut kolme olivat VIVA Mongolia, Co-op Standard Vodka ja Greenline Soft. Co-opin alkoholijuoma on jopa alle 16 dollaria pulloa, mutta se on valitettavasti vain saatavilla U.K: ssa.

Cosmopolitan U.K: n mukaan kilpailuun testattiin 1 500 alkoholijuomaa lähes 70 maasta, jossa asiantuntijan tuomarit sokea testasi jokaisen merkinnän. Muita luokkiin kuuluvat Vodka Organic Standard, Vodka Rye Standard ja Vodka flavored Premium. Maustetun kilpailun voittajat olivat Gustav Dill Vodka, POLIAKOV VODKA Sitruuna ja Gustav Blueberry Vodka.


kuva
Con Poulos

ENNAKKOTILAA NYT Delish Cookbook, booksamillion.com