Tämä sankarillinen kakku Baker tekee Internet Trolls syödä heidän sanojaan

Internet voi olla sekä kauniita yhteisöjä samankaltaisia ​​ihmisiä kohtaan (jotka myös rakastavat jäädyttämistä viljaan) ja jalostusalueet peuroille (jotka ahdistelevat sinua siitä, että et maksa mac ja juustoa loppuun asti). Trolling on itse asiassa niin yleinen, että jopa pikaruokaravalmistajat, kuten Pizza Hut ja Wendy’s ovat antaneet julkkiksia ja faneja yhtä lailla Twittersphere.

Mutta nyt yksi leivonnaiset kokki antaa meille mahdollisuuden taistella – ja nauttia miellyttävä kosto.

Troll Cakes on Brooklynissa toimiva leipomo, joka tekee karkeista kommentista hilpeäksi arkkikakut – ja lähettää sen sitten rikoksentekijälle. Mutta Thek edes ottaa yhden askeleen eteenpäin tekemällä hyviä olin muotoiltuja tutkia: Jos et löydä alas perp osoite, hän tekee sen sinulle.

kuva

Jos hater häiritsee sinua, lähetä hänelle kuvakaappaus ilkeästä muistiosta ja hän saa leivontaan. Hänen suklaa-sirut brownie kakkuja ovat slathered kuorrutettu kuorrutus ja sprinkles ja tietenkin sisustettu keskimääräinen viesti. Kun se saapuu trollisi ovelle, jälkiruoka pakataan kauniiseen laatikkoon niin, että se näyttää olevan hyvä uutinen. Mutta kun peikko avaa sen, kopio niiden vihaisista sanoista ja muistiinpanosta (“Onnittelut! Internet-kommenttisi on tehty trollikakun”) paljastavat suklaan todelliset aikomukset.

Katso tämä viesti Instagramissa

Yksityinen tilaus. Lähetetty luvalla.

Troll Cakesin (@troll_cakes) yhteinen viesti

Troll Cakes tarjoaa kolme pakettia: jos voit tarjota ylös peikkopostia, clapback-kakku maksaa 35 dollaria. Jos tarvitset apua tietojen seurantaan, hän voi auttaa sinua – 60 dollarin hintalappuun. (Vakavasti, Thekin on oltava jotain Liam Neesonin tason ex kanssa tämän hyvin erityisiä taitoja.) Mutta on myös paljon, jos haluat peikko Trump. 30 dollaria varten Thek valmistaa kakun, joka perustuu yhteen hulluimmista tweeteistä tai haastatteluista ja lähettää sen suoraan Valkoiseen taloon.

Lisäksi hän lähettää kaikkialle Yhdysvaltoihin ja, jos sattuu asumaan New York Cityssä, voit valita seuraavana päivänä. Koska on aika, että nämä vihaajat syövät sanansa, etkö halua sanoa?

PIN IT LISÄÄ:

kuva

Seuraa Delish on Instagram.

Loading...