Tämä mies kutsui 911 koska hänen McDonald’s Order oli kylmä

Jättäminen rasvaiseen pikaruokalaukkuun löytää kylmäperunoita tai hampurilainen on aina pahempaa, kyllä. Mutta hätätilanne? Ehdottomasti ei. Kanadan mies väittäisi toisin – hän soitti 911, koska hän oli hangry, kun hän sai kylmä McDonald’sin kautta Uber Eats.

Per CBC-uutiset virkailijat olivat kutsuttu McDonald’sin Ontariossa, jonka ilmoitti olevan ärsyttävä mies sen jälkeen, kun hän oli luovuttanut kylmän hampurilaisensa ja perunansa. Kun he saapuivat, poliisi muistutti miestä, että kylmä ruoka ei ole antanut hätätilanteita.

Hamiltonin poliisiviranomaisen edustaja Jackie Penman kertoi CBC: lle, että epämäräiset 911-puhelut ovat yleisempää kuin mitä voisi odottaa. “Järjestelmä on tarkoitettu ihmishenkien ja kuolemantapausten varalta.”

Kun Hamiltonin poliisilaitoksella oli reipas vastaus tweettiin 911-puhelusta, Twitter-käyttäjät käyttivät McDonald’s-teemalla pelata sanoilla.

kuva

Hamilton Police Twitter

Vaikuttaa siltä, ​​että tämä olisi voitu välttää nopeasti mikroaaltouunissa, mutta se olisi ollut liian helppoa, eikö? Ole hyvä ja älä koskaan soita 911 kylmää ruokaa, vaikka kuinka huonosti haluat laulaa suun katon höyrytetyillä ranskalaisilla perunoilla.

kuva
Con Poulos

ENNAKKOTILAA NYT Delish Cookbook, amazon.com