Tämä Hot Dog leivänpaahdin tulee loistava STAR teidän seuraava BBQ

Siellä on selkeä tuuletinperhe ihmisille, jotka elävät kuumille koirille. Jos olet yksi niistä, jotka rakastavat frankoja, olemme löytäneet kirjaimellisen unelmakoneenne: Hot Dog -leivän. Kyllä, tämä tarkoittaa sen sijaan, että suunnittelet grillisi tai yli lähimpään hot dog -asentoon, voit tehdä ne suoraan pyjamasi keittiössäsi.

Tämä Hot Dog -leikkuri voi pitää neljä säännöllistä kokoa tai ylimääräistä kuumaa koiraa kerrallaan samanaikaisesti paahtamalla pullistasi. Koneen etuosassa on säädettävä ruoanvalmistusajastin ja pysäytyspainike, jotta voit säätää koiriesi tavoin. Siinä on myös mini-pihdit tarttumiseen ja tippakaukalo helppoa puhdistusta varten.

kuva

Amazon

OSTA NYTNostalgia Neljä Pop-Up Hot Dog-leivänpaahdin, 45,99 dollaria; amazon.com

Huolimatta siitä, että se tekee ylimääräistä hot dogia käden ulottuvilla, se tulee myös seksikäs muotoilu, joka näyttäisi melko söpö tahansa työtaso. Mitä mieltä arvosteluista, muutamat valittivat, ette ymmärrä, että super putket kuuma tulos, mutta sitten taas on leivänpaahdin ystäviä, ei 400 asteen grilli, joten tämä ei vaiheessa meitä.

Muutamat ehdottivat, että koirasi käyvät alemmalla lämmitystasolla kahdesti parempien tulosten saavuttamiseksi. Monet (selkeät kuuma-koiran ystävät) olivat myös hämmästyneet laitteesta. Jotkut lukivat: “Aviomieheni uusi suosikki keittiökalusto, nyt voi levätä helposti, kun tiedän, että syö päivällistä, kun työskentelen iltaisin.” “Tämä oli osuma alusta! Kuka tiesi kuinka monta kertaa henkilö haluaa tehdä kuumia koiria! varmasti on-the-counter laite! ” ja “Oletteko tosissasi, rakastan hot dogia, nyt ne ovat käteviä, tämä oli suosikkini joululahjaani, kiitos Rouva Clause”, toinen arvostelijakunta kirjoitti.

Jotkut huomasivat, että heillä oli ongelmia pullojen varmasti polttamalla. Mutta sanomme niin kauan kuin se ei pääse pois palohälyttimestänne, helppokäyttöiset hot dogs valmis muutamassa minuutissa on prettttty darn nice, ja arvoinen vihje maku maku, meidän mielestämme.

ENNAKKOTILAA NYT Delish Cookbook, 30 dollaria, amazon.com

Loading...