Tämä Genius-magneettinen olutkotelo antaa sinun säilyttää * ALL * Beer

Elämme maailmassa loputonta luovaa keitettyä hummeri-olutta, suklaata olutta, tryffeli-olutta ja erittäin rajallista jääkaapitilaa. Siinä on valtava ongelma kesän väsymiselle: Missä helvetissä voimme tallentaa kaksitoista kylmää pakettia? Pääasiallisessa kiinteistössä, joka on ylähylly? Ei, älä ajattele niin. Entä ne ovikotelot? Unohda.

Syötä Bottleloft, magneettinauha, joka nostaa oluesi jääkaapin kattoon ja vapauttaa täysin tilaa kaikille päivittäistavaroille. Tilaa säästävä gadget tarttuu jääkaapin sisäpuolelle ja suuritehoiset neodyymimagneetit tarttuvat pullon korkkeihin. He ovat niin vahvoja, että heillä on jopa 40 unssin pullo. Tiedät, jos se on sinun juttusi.

Jokaisella nauhalla on kolme magneettia, joten voit ostaa pari (38 dollaria epätavallisten tavaroiden kautta) tai kaksi, riippuen siitä, kuinka monta kuutta pakkausta haluat säilyttää.

kuva

Kickstarter / Bottlelofts: n hyvä

Alunperin Kickstarterin kautta tammikuussa rahoitettu kampanja onnistui saavuttamaan tavoitteensa ja sai yli 60 000 dollaria sitoumuksissa, joten emme ole ainoita, jotka tarvitsevat enemmän tilaa olutta varten. Mutta tämä gadget ei ole pelkästään viinaa: Niitä voidaan käyttää ripustaa ja säilyttää juomaa metallikorkkeilla, kuten Jarritos Mexican sodas tai San Pellegrino seltzers.

Seuraa Delish Instagramia.

Loading...