Taco Bellin tekeminen Tortilla-sirut, jotka maistuvat kuumien kastikkeidensa tavoin

“Hot sauce in my bag, swag” oli ehkä pidättynyt vuodelta 2016, mutta tänä vuonna Taco Bell laittaa kuumakastiketta siruisi. T. Bell ilmoitti tänään alkavan kuuma kastike-maustetut tortilli sirut, saatavilla päivittäistavarakaupoissa ja tavarataloissa valtakunnallisesti tänä toukokuussa.

Pelimerkit tulevat kolmeen makuun – Classic, Mild, ja Fire – ja ne on pakattu näyttämään Taco Bellin tunnetuilta kastikepaketeilta, liekeiltä ja kaikilta. Klassinen maku on pohjimmiltaan pelkkää suolaista tortillin siruja, mutta muut kaksi makua tuovat lämpöä. Lihavalmisteita maustetaan kolmella chili-pippurimakuilla ja kumilla, kun taas palopihveillä on jalapeño, chili-paprikat ja paprika-mausteet.

kuva

Taco Bellin ystävällisyys

Kun se on saatavana, sirut myydään 1 unssia, 3,5 unssia, 11 tai 13 unssia ja 30 unssia pussia. Vaikka meillä ei ole epäilystäkään siitä, että fanit ovat hyvin luovaa, miten niitä käytetään, voimme jo nähdä ne kerrostettuna nahoja, kavennettuna guacilla tai tuoda taajuusmuuttajalle Taco Bell nachojuustokastikkeen kanssa.

Harkitse sitä vielä syy psykedeeriseksi kesäksi, yli massiivisten unicorn-altaiden kelluville ja rantaviinilaseille.

Seuraa Delish on Instagram.

Lataa Delish sovellus.

Loading...