Taco Bell testaa Meksikon Pizza Crunchwrapia

Jätä se Taco Bellille selvittämään, miten joku tavaraa suosituimmista tavaroista toiseen. Kuten Doritos Cheesy Gordita Crunch ennen sitä, tai sisällä-out Naked Chicken Chalupa, Meksikon Pizza crunchwrap kuulostaa kuin jotain unelmoinne college stoner. Joten ilmeisesti Twitterin hyvät ihmiset kuolevat kokeilla sitä.

Uusi Crunchwrap, joka testataan nyt Oklahoma Cityssä, OK-alueella, asettaa täyden meksikolaisen pizzan grillattua jauhoja tortillaa. Siinä on kaksi meksikolaista pizza-kuorta, maustettua naudanlihaa, refried-papuja, nacho-juustokastiketta, pizza-kastiketta, kuutioituja tomaatteja ja kolme juustoa. Syvä hengitys.

Katso tämä viesti Instagramissa

Kun otat Taco Bellin mennä.

Taco Bellin (@tacobell) yhteinen viesti

Jos löydät itsesi Oklahomassa, voit kokeilla yhtä näistä kädessä pidettävistä pizzoista itsellesi $ 3.49 tai osana Taco Bellin $ 5 boxia. Laatikossa on meksikolainen Pizza Crunchwrap, kaksi crunchy taco ja keskipitkä juoma.

Kuten kaikkien testatuilla tavaroilla, jos se on suosittua, se voi tulla lisää kauppoihin myöhemmin tänä vuonna. Tässä toivoo, että jos olet unohtanut sen, me olemme suuria FG: n faneja OG crunchwrap:

Seuraa Delish on Instagram.

Loading...