Subway lopettaa kuuluisan $ 5 Footlong Deal

Subway käynnisti kuuluisan 5 dollarin jalankuljetuksensa vuonna 2004 ja seurasi sitä jingleillä, joka on jäänyt Amerikan päähän jo vuosia. Mutta alennus oli kiistanalainen – ja tämän kuukauden alussa se ei ole käytettävissä kaikkialla.

Yhtiön toimitusjohtaja Trevor Haynes kertoi USA tänään franchising-omistajilla on nyt mahdollisuus tarjota 5 dollarin pitkäaikainen kauppa tai päästä eroon kokonaan. Joten vain tietyt ravintolat tarjoavat tarjouksen tämän kuun alussa. Ja koska franchiset eivät olleet tyytyväisiä siihen ensinnäkin, mahdollisuudet ovat hyviä, on vaikea löytää sopimusta useimmissa paikoissa.

Metrolla nosti 12-tuuman alikulunsa hintaan 1 dollariin vuonna 2016, mutta toi takaisin 5 dollarin sopimuksen aikaisemmin tänä vuonna, Raha raportteja. Nämä vihamieliset franchise-omistajat, jotka sanoivat, että alennus ei ollut taloudellisesti kestävää, ja 400 heistä allekirjoittivat vetoomuksen ylennystä vastaan. Tämän takaisinkytkennän takia päätös ostaa tiettyjä alikuluja $ 5: een riippuu franchising-toimijoista.

Katso tämä viesti Instagramissa

Virkaa, jonka virallinen virtalähde (@subway) jakaa

Eri alojen ravintolat tarjoavat jo erilaisia ​​tarjouksia; esimerkiksi voit saada kuuden tuuman alin 3,99 dollaria San Franciscossa. Yritys testaa myös uusia vaihtoehtoja, kuten mausteista kanaa, paniniksia ja alueellisia voileipiä, kuten California Club ja Italian Grinder. Ja jotkut paikalliset omistajat saattavat päättää vielä tarjota $ 5 footlong-vain tiettyjä voileipiä tai tiettyjä viikonpäiviä. Sinun tarvitsee vain soittaa paikalliseen metroosi selvittämään.

Loading...