Starbucksin “Frappuccinon” Happy Hours aiotaan muuttaa suurella tavalla

Kun sää alkaa lämmetä, et ehkä voi luottaa teidän iltapäivällä noutaa ylös alennuksella enää. Reuters kertoo, että Starbucks on kertonut työntekijöille, että se ei aio harjoittaa Frappuccino Happy Hour -sopimuksiaan tänä kesänä, mutta yrityksen edustaja sanoo, että se ei ole totta.

Frappuccino Happy Hour on vuosittainen mainoskampanja, jossa Starbucks myy Frappuccinoja suurella alennuksella iltapäivisin tietyllä ajanjaksolla. Viime vuonna he myytiin puoliksi hinnoista Frappuccinos iltapäivällä 5.-14.5. Frappuccino-alennukset eivät näyttäneet lisäävän viime vuonna Starbucksin myyntiä kokonaisuudessaan. Yhtiö ilmoitti “odottamattoman hissin nostamattomista Frappuccino-juomista Happy Hourin jälkeen”.

“Osana ajantasaista lähestymistapamme tuotteisiin, tapahtumiin ja tarjouksiin suunnitellaan erilainen lähestymistapa kesäideoihin, jotka eivät sisällä Happy Houria”, Reutersin mukaan lukea työntekijöille lähetetty suunnittelupaketti. Starbucksin edustaja vahvisti Reutersille, että he lähettivät tämän viestin, mutta silti kertoi uutislähtökohtana, että he eivät lopettaneet happy hour -tarjouksia; he eivät antaneet mitään tarkkoja tietoja.

Starbucksin tiedottaja selitti Delish.comille, että he aikovat “virkistää” happy hour: “Arvioimme jatkuvasti tarjouksia, jotta voimme aina tuoda asiakkaillemme kaikkein tärkeimpiä ja korkealaatuisia tuotteita ja kokemuksia. iltapäivällä ja myymälöissämme vierailevien asiakkaiden kanssa, katsomme virkistävän Frappuccino Happy Hour -promoottimme. “

Happy Hour -liiketoiminta oli hyvä asiakkaille, mutta se ilmoitti aiheuttaneen jonkin verran murehtimisen ylityöllistettyjen baristojen joukossa. Blogin 2016 viesti Barista Life kutsui sitä “baristan pahin painajaiseksi”. “Voit tuntea, että maa kuohuu kuin paeta ja tiedät, että väkijoukko ei epäröi olla siellä tämän juhlan hoitoon”, viesti lukee. “Joka vuosi saamme ne ihmiset, jotka haluavat sitä tulevan ja valittavat, että se kestää liian kauan. Kuten odottaa joulua vain ei ole punaisia ​​kuppeja, ja se vie kaksi kertaa niin monta vaihetta tehdäkseen yhden Frappuccinon, niin se tekee kuumaa juomaa.”

Joten vaikka Starbucks päätyisi muuttamaan onnellisia hetkiä, muista aina olla ystävällinen baristaasi kohtaan. He ovat täysin stressaantuneet ja todennäköisesti peitetty kermavaahdolla.

Lataa Delish-sovellus tänään.

Seuraa Delish Instagramia.

Loading...