Starbucks vain nousi hintojensa ympäri Yhdysvaltoja … jälleen

Starbucks tietää, että asiakkaat eivät saa tarpeeksi kahviaan, ja heidän mahtavansa on kaiken sen arvoinen. Ei pun-tarkoitusta.

Mukaan The Associated Press, kahviyhtiö ilmoitti torstaina, että se nostaa tavanomaisen tippakauden hinnan 10 sentillä 20 senttiin tällä viikolla useimmissa Yhdysvaltain myymälöissä. Esimerkiksi pieni (tunnetaan myös nimellä korkea) kuppi keitettyä kahvia myy 1,95 dollaria – 2,15 dollaria suurimmassa osassa paikoista. Raportissa ei täsmennetty, mitkä.

Uutiset saattavat olla järkyttäviä tavallisten jue-kupin harrastajille, mutta se ei vaikuta asiakkaisiin, jotka pitävät muita kahvia. AP kertoo, että Starbucks sanoi, että hinnat sokeriruo’on ja jäätelötuotteiden ostoksilla säilyvät ennallaan.

Starbucks drink

Starbucks

Ja muuten, tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Starbucks on nostanut hintojaan. Syyskuussa tiettyjä valikkokohteita korotettiin 10 prosentilla, mukaan lukien muutamia espresso-juomia, kahvia, pekonia, aamiaisemulsiota ja evästeitä. Alueesta riippuen korotukset vaihtelivat välillä 10-30 senttiä.

Kysyttäessä mikä on viimeisimmän nousun syy, Starbucksin tiedottaja kertoi Tänään että päätös tehtiin “tuotekohtaisesti ja markkinittain”.

Puheenjohtaja Sanja Gould kertoi myös USA tänään että muutos on “yhtäpitävä alan käytäntöjen kanssa”, ja se on yhdenmukainen kotieläintuotannon kanssa, joka on 2,2-2,4 prosenttia. “

“Hinnoittelun arvioiminen ajoittain mahdollistaa tasapainon tarpeen harjoittaa liiketoimintaamme kannattavasti ja samalla antaa arvoa uskollisille asiakkaillemme ja houkutella uusia asiakkaita”, hän lisäsi. “Tämä hinnanmuutos ei liittynyt viime viikon myymälöiden sulkemisiin ja koulutuksiin.”

Gouldin mainitsemat sulkimet liittyvät kahvinketjun äskettäiseen rotusyrjinnän kiistoon, jossa kaksi mustaa miestä pidätettiin väärin Philadelphia-myymälässä. Tapahtuman seurauksena Starbucks joutui tekemään merkittäviä vahinkoja valvomaan, antamalla anteeksi ja ilmoittamalla suunnitelmistaan ​​sulkea USA: n kaupalliset tilapäisesti toukokuussa harjoittamaan rodullista bias-koulutusta.

Torstaina jotkut asiakkaat toivat nopeasti huomiota yrityksen kiistoihin kuultuaan Starbuckin viimeaikaisesta hinnankorotuksesta. Muut eivät yksinkertaisesti ole liian tyytyväisiä siihen.

Seuraa Delish Instagramia.

Loading...