Sprinkles vain käynnisti linjan hoito Bear Cupcakes

Jos haluat tehdä päivästä (myös omasta), et todellakaan voi koskaan mennä vikaan laatikkoon cupcakes. Jos et pääse valtavaan hymyyn ja haluat välittömästi syödä niitä kaikkia, kun näet niitä pörröitä kakkuja, jotka pyöritetään voikukan kuorrutuksella, niin sinulla on jumalan tahdonvoima, mutta Sprinkles Cupcakes vie onnellisimmat iloiset ja joten se on miljardi kertaa iloisempi. On Care Bears mukana, joten kuvittele sellainen jälkiruokavarmuus, joka kulkee näissä cupcakes.

kuva

Mukautus Sprinkles

Cupcake-ketju antaa sinun jatkaa lapsuudestasi käynnistämällä Care Bears cupcakes -joukon, joka juhli Care Bears 35-vuotisjuhlaa. Valikoidut maustetut cupcakes (asiakkaat voivat valita suosikki makunsa ja sekoittaa / ottelun suosikki karhuineen) ovat normaaleja Sprinkles cupcakes -merkkejä, joissa on paksu huurretta, mutta ne ovat päällä pois mini Care Bear -merkkien kanssa. vakava pätevyys koko “syödä tunteita” asia.

kuva

Mukautus Sprinkles

Mutta koska nämä ovat rajoitettuja painoksia, et voi pisteet niitä pitkään. Suloinen cupcake-sarja on saatavissa tammikuun 5.-25. Päivästä Sprinkles-leipomoissa valtakunnallisesti. Joten jos olet Care Bearsin tuuletin, sinulla on joitain pörröisiä ystäviä, tai tarvitset vain lohduttavaa siitä, että lomamatkat ovat ohi ja olemme asettumassa vakavasti pitkäksi talveksi (ugh, onko se keväällä vielä ?!) nämä ovat ihania makea tapa piristää.

Seuraa Delish Instagramia.