Sonic paljasti salaisen valikon Hack, joka tekee kaiken Pickle-flavored

Sonic juuri mursi Internetin viimeisimmän “helvetin yeah, voit ostaa turpeen härätä nyt” uutisia, mutta mitä et ehkä tiedä, että hiljat eivät ole ainoa salamurha-eteenpäin vaihtoehto ketjun valikosta.

Äskettäisessä esikatselussa Sonic VP Product Innovation and Development Scott Uehlein kertoi Delishille, että yksi tärkeä tapa hakata valikko on hyödyntää siirappi mikä tekee suolavedestä mahdolliseksi.

Uehlein ja hänen tiiminsä ymmärtävät, että ihmiset pyysivät muutama pumppaa siirappia lisäämällä muihin makeisiin valintoihin, kuten kirsikka-limeadiin. “Sekoittumehu teoriassa voisi mennä mihinkään – kaikki mikä on juomaa, mitä tahansa jäätelöä, se voi saada suolaista, mitään”, hän sanoi lisäämällä: “Sinä voit tehdä mitään, ei sitä, että olisi.”

Kun painat, hän toisti, että voit laittaa tämän siirapin A-N-Y-T-H-I-N-G -valikkoon – kaikki mitä sinun tarvitsee vain kysyä. Vanilja ravistetaan? Harkitse sitä suolakurkkua. Perimmäinen liha ja juusto aamiainen burrito? Pickle �� että �� paska. Miljoona erät tots ja mozz-tikkuja? Pickle-fied, ei ole ongelma. Toisin sanoen Sonicin suolakurkisiirappi on “kokonaan hackable”, Uehlein sanoi.

TIEDÄT MITÄ TEHDÄ.

kuva
Alexandra Folino

ENNAKKOTILAA NYT Delish: syödä kuin jokainen päivä on viikonloppu, 30 dollaria, indiebound.org