Sinun täytyy nähdä miten tämä elämä kokoa Harry ja Meghan kakku on tehty

Lara Mason ilmeisesti leipoo mallin mukaan tai mennä kotiin. Hän on valmistanut kuorma-auton muotoisia kakkuja, Peter Rabbit ja Grinch, jotka kaikki ovat suurempia kuin keskiverto Duncan Hines -kuidut. Kuninkaan hääjuhlille hän päätti luoda jotain erikoista – prinssi Harryn ja Meghan Marklen elokuvakakun kakkuja, jotka vaativat vaatteita. Hullu luominen kesti yli 250 tuntia loppuun, ja hänen kova työ näyttää.

Kaikki Harryn partakuorista Meghanin hampaisiin ja silmäripsiin oli käsityönä, joka näytti olevan todellinen asia. Ihmeellisena, jokaisen suunnittelun bitti, tallentamatta räätälöityä rakennettua kehystä pitämällä sitä, on syötävää. Mason käytti 300 munaa, 33 kiloa voimaa, sokeria ja jauhoja ja suklaakanakaalipäällystettä. Pariskunnan silmät muotoiltiin kaatuneesta sokerista, ja pellavaa käytettiin vaatteiden ja kenkien valmistukseen.

Kakku on riittävän suuri syöttämään 500 ihmistä – melkein yhtä paljon kuin 600 kutsuttu Harry ja Meghanin 19. toukokuuta häät. Valitettavasti ei näytä kenenkään kaivaavan tähän tainnuttajaan … se näkyy Birminghamin kansallismessukeskuksessa 2.-4.11.2018. Voit nähdä lisää Masonin uskomattomia jälkiruokia hänen Facebook-sivu, Lara Mason Cake Art.

Seuraa Delish on Instagram.

Loading...