Ruoka-verkosto paljasti vain sen uuden Halloween-esityksen, ja he näyttävät pelottavalta hyvältä

Halloween leipominen Championship

kuva

Ruoka-verkosto / Sarrah Danziger

Maanantaisin klo 9.00 ET / PT, alkaen 25. syyskuuta

Kahdeksan kilpailijoita kohtaavat Halloween-leipomoissa mukana isäntä ja koomikko John Henson sekä tuomarit Carla Hall, Lorraine Pascale ja Zac Young (pukeutunut törkeisiin pukuihin tietysti). Yksi leipuri tulee Halloween-leivontavalioon ja ansaitsee 25 000 dollarin palkinnon.

Tie Halloween-sotiin

kuva

Facebook / Halloween sodat

Sunnuntai, lokakuu 1 kello 8 PM ET / PT

Tämä erikoisjulkaisu-episodi ilmestyy ennen Halloween Wars -tapahtuman ensi-iltaa ja näyttää miehistön, joka etsii 18 kilpailijan kilpailemaan näyttelyssä, jolla on seitsemän tonnia (!) Kurpitsaa, jos heidät valitaan.

Halloween sodat

kuva

Ruokaverkko / Zac Hahn

Sunnuntaisin klo 9 PM ET / PT, alkaen 1. lokakuuta

Seitsemäs kausi aloittaa kuusi joukkuetta, joista kukin koostuu kurpitsakakkuista, kakkujen sisustajista ja karkkia valmistajista, jotka kilpailevat voittaakseen rahapalkinnon ja loistavasti luomaan parhaan Halloween-näytön. PSA: Jonathan Bennett, jonka nimi on Aaron Samuels, on isäntänä Keskimääräiset tytöt. Olisi aloitettava 3. lokakuuta, mutta annamme sen liukumaan.

Halloween-sota: Hayride of Horror

kuva

Ruokaverkosto

Maanantaisin klo 10 PM ET / PT alkaen 2. lokakuuta

Upouusi sarja vie kilpailijat ulos keittiöstä ja kurpitsa-laastariin, jossa kaksi jälkeläisten ja kurpitsa-mestareiden joukkoja joutuvat käyttämään kakkua, sokeria ja veistettyjä kurpuja luomaan pelottavia herkullisia Halloween-näytöksiä.

paloiteltu

paloiteltu

Ruokaverkosto

Tiistai 3. lokakuuta kello 10.00 ET / PT

Kokit toimivat Halloween-teemalla ainesosien tässä erityispainos episodi kutsutaan “Spooked”. Heidän koreihin kuuluu pelottava liha, pelottava entree ainesosa, ja tietenkin, Halloween karkkia jälkiruoka.

Beat Bobby Flay

kuva

Torstai 5. lokakuuta klo 10 PM ET / PT

Bobby Flay kilpailee Giada De Laurentiisin kanssa, Daphne Oz, Jeffrey Hansell ja Meghann Ward erikoispainosjulkaisussa, jonka nimi on “Boil and Trouble”.

Guyn ruokakaupat

kuva

Hyvä ruoka-verkosto

Sunnuntai 8. lokakuuta klo 8 ET / PT

Guyn päivittäistavarakaupat muuttuvat Guy’s Ghostly -tapahtumiin yhden yön ajaksi, kun neljä kokki ottaa haasteita, kuten tehdä keskiyön välipalan vain sellaisten ainesosien avulla, jotka sopivat pieneen temppuon tai kauhan käsittelyyn ja jättävät päivällisensa ainesosiksi kavennetun Food Pyramidin kohtaloon.

Trishan Southern Kitchen

kuva

Hyvä tietää Williams Sonomasta

Lauantai 14. lokakuuta klo 10.30 ET / PT

Katso Trisha Yearwood ja hänen ystävänsä Glenda (hyvä noita?) Kokeilla Halloween-pukuja ja testaa pelottavia reseptejä kuten Jack-O’-Lantern täytetyt paprikat, Karamellin omenat ja mustan valon cocktail “Trisha’s Halloween Prep.”

Ginormous Food

kuva

Perjantaina 20. lokakuuta klo 8 ET / PT

Josh Denny matkustaa New York Cityyn ja Atlantaon etsimään suurimmat Halloween-ateriat, kuten Black Tapin Candy Cauldron.

LIITTYVÄ VIDEO

Loading...