“Pureskelun” isännät antoivat tiedot kamerasta Mario Batalista

ABC-näyttelyn isännät Pureskelu ilmoittivat kamerasta tiistaina, kun heidän lähimmäisensä, Mario Batalin, syytettiin seksuaalisesta väärinkäytöksestä. Elintarvike-sivuston Eaterin perusteellisessa tutkimuksessa neljä naista syyttivät Bataliä koskemasta heihin sopimattomasti joko työympäristöissä tai teollisuustapahtumissa. Tämän seurauksena Batali on siirtynyt pois liiketoimintojensa päivittäisestä toiminnasta ja Pureskelu pyysi häntä erottamaan, kun he tutkivat syytöksiä.

Tiistaina ilmestyneessä videossa ilmestyi cohosts Clinton Kelly, Carla Hall ja Michael Symon Pureskelusosiaalisten medioiden sivuja puuttumaan Batalin poissaoloon.

Tässä on transkripti, mitä he sanoivat:

“Eilen väitettiin väärää käyttäytymismuotoa omasta Mario Batalista, ja ABC pyysi häntä astumaan pois näytöstä, kun nämä väitteet tarkistetaan. Haluamme sinun tietävän, että otat nämä asiat hyvin vakavasti ja sitoudumme turvalliseen työympäristöön Sitoutumisemme katsojillemme pysyy samana – antamaan viihdyttävä näyttely, jonka olette odottaneet. ”

Elintarvikeverkosto on myös ottanut esityksensä uudelleenkäynnistyksen, Molto Mario, pidossa. Esityksen herätys, joka alunperin teki hänelle kotitalouden nimen, oli tarkoitus palata alkuvuodesta 2018 ja tuotanto oli jo kääritty.

Batali antoi Eaterille lausunnon väitteistä. “Pahoittelen ihmisille, joita olen pahoinpidellyt ja satuttanut”, hän sanoi. “Vaikka useimpien näissä kertomuksissa mainittujen henkilöiden identiteetit eivät ole paljastuneet minulle, suurin osa käyttäytymisestä kuvataan itse asiassa tapaan, jolla olen toiminut.”

Seuraa Delish Instagramia.

Lataa Delish-sovellus.