Pumpkin Spice Mickey Beignets JA Churros ovat Disneylandissa, joten varaat matkan

Beignets ja churros mennä Disney kuten Mickey ja Minnie, kuten Cinderellan linna ja Instagram, kuten kurpitsan mauste ja syksy – voit kiinni minun ajautuminen. Näyttää siltä, ​​ettei ole koskaan pulaa juhlavaisista, aina “grammable pöyheä beignets ja täysin rapea kouruja, jotka on haudattu ulos ja puistojen ympärillä.

Syksyllä tulossa Disneyland on ilmeisesti päälle kauden maun maku Pumpkin Spice Mickey Beignets ja Pumpkin Spice Churros mukaan Disney Parks Blog.

kuva

Walt Disney World

kuva

Walt Disney World

Pumpkin Spice Mickey Beignets on saanut positiivisia arvosteluja viime vuosina. Yksi Yelp-arvosteluaja kuvaa Mikki-muotoisia herkkuja kevyiksi ja pehmeiksi “vihjeellä lämpimästä kanelista ja muskottipähkinästä.” Yup, kuulostaa kuuluvan minulle! Näiden beignetsien taikinalla on ilmeisesti hieman oranssinvärinen sävy kuin muilla Mickey-muotoisilla beigneteilla.

Voit napata jauhemaisia ​​sokeripitoisia herkkuja Mint Julep Barissa, joka sijaitsee New Orleans Squaren Disneyland Parkissa. Minttu Julepin online-valikossa sanotaan, että Mickey-muotoiset Beignets -tuotteet vaihtelevat 4,99 dollarin ja 7,99 dollarin välillä riippuen siitä, haluatko 3-tai 6-pakkaukseksi. Menen 6-paketin kanssa.

Kun olet harrastanut ja ottanut söpöjä kuvia beignetista, anna vatsasi asettua ja sitten osua muutamiin suosikkiradastasi. Sitten olet valmis pyöreään 2 syksyllä herkkuja, nimeltään Pumpkin Spice Churros!

Disney Food Blogin mukaan Pumpkin Spice Churros, joka sisältää kermajuustoa (pyhää lehmää), on saatavilla Disneyland Parkissa sijaitsevan Haunted Mansionin lähellä sijaitsevassa Churros cartissa. Willie’s Churros Disney Kalifornian Seikkailupuistossa myy Pumpkin Spice Churroa ja Cozy Cone Motel puistossa myy yhden kermajuustopastikastikkeen kanssa. En tiedä sinusta, mutta kermajuuston kastike vaihtoehto on minulle SOLD.

kuva
Con Poulos

ENNAKKOTILAA NYT Delish Cookbook, booksamillion.com

Loading...