Pian voit tulla ostamaan Aldi Elintarvikkeita seuraavaan oviin Kohlin

Päivittäistavarakaupan impulssiostokset tulevat tavallisesti karkkipuiden tai pussilakkojen muodossa, mutta Kohlin ja Aldiin välinen uusi kumppanuus saattaisi viedä viikoittaisen päivittäisen päivittäisen päivittäisen myymälänsä niin kuin Lauren Conradin kolmiosainen hihat. Ja jotkut J.Lo-vanteet.

Kohl on ilmoittanut tällä viikolla, että viidestätoista myymälöön tulee pian Aldi-supermarketti vieressä heitä pyrkimyksissä tuoda lisää asiakkaita. Se on osa siirtymistä satoihin Kohlin sijainteihin, mikä helpottaa ostosaluetta ja luo uuden avaruuden vuokrata muille yrityksille.

Pakkaus on järkevää – molemmissa myymälöissä tiedetään, että ne ovat edullisia ja laadukkaita tuotteita. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun vaatteita ja päivittäistavaroita on myyty samassa paikassa (Think Target, Walmart jne.). Lisäksi Aldin nykyinen laajennussuunnitelma sisältää lähivuosina yli 2500 myymälöitä, joiden tavoitteena on tulla Amerikan kolmanneksi suurimmaksi päivittäistavarakaupaksi vuoteen 2020 mennessä. Sinun on poistuttava Kohlista Aldiin ja päinvastoin, mukavuus ottaa kaksi vieressä on selkeä.

Katso tämä viesti Instagramissa

Hanki se poppin ‘kanssa Lemon Parmesan Pistaasipopcornia #NATIONALPOPCORNDAY! Katso tarinaa resepti ��

ALDI USA: n (@aldiusa) yhteinen viesti

Kuluttajien kannalta uusi kumppanuus merkitsee tappaa kaksi lintua yhdellä kiveällä, kun hän tarkastaa asiat. Ostajat voivat noutaa vaatteita, kenkiä tai kodin sisustusta Kohlista, sitten tarttua tuoreista päivittäistavaroista Aldin vierestä (tyttö Scout-evästeet ja halpa rosé, kuka tahansa?). Viime vuodesta alkaen asiakkaat voivat palauttaa Amazon-ostoksia myös Kohlin toimipaikoissa.

Lisäksi 200 Kohl: n myymälöitä, jotka ovat oikeutettuja tänä vuonna, jos lentäjä menee hyvin, Aldi-Kohlin paikat saattavat tulla aikaisemmin. Kohl’s sanoo, että he tutkivat myös muita kumppanuuksia, “olkoon se kauppias tai muu vahva vähittäiskaupan käsite.” Aloita super-halvan aterian valmistelu nyt.

Seuraa Delish on Instagram.

Lataa Delish sovellus.

Loading...