[PÄIVITETTY] Taco Bell on ilmoittanut uuden Quesadilla JA Paluu Fave valikkokohta

UPDATE: 05.10.2017 klo 5:35 P.M.

Jos olet unohtanut sen, Taco Bell käänsi paistettua kanaa tortillin siruihin tänä kesänä ja se oli mahtavaa. Naked Chicken Chips oli vain vähän aikaa, ja toivoimme, ettei se olisi liian kauan ennen kuin he palasivat jossakin muodossa tai toisessa. Toive myönnetty.

Alkaen tänään voit saada Naked Chicken Chips omasta tai sisällä juustoa quesadilla. Se on oikein, kana-nugget-täytetty quesadilla voi olla sinun, ja se maksaa vain 3,49 dollaria. Voit myös saada sen $ 5 laatikkoon yhdessä Doritos Locos Tacon, Crunchy Tacon ja keskipitkän juoman kanssa.

Kuten viime kerralla niitä tarjottiin, kuusipaketti Chicken Chipsistä myydään myös 1,99 dollariin, ja siinä on nacho-juustokastiketta.

Taco Bell testaa enemmän Chicken Chips-täytettyjä valikkokohteita kahdessa onnekkaassa kaupungissa. Rajoitetun ajan, Indianapolis Taco Bells palvelee kanaa ja keksejä, pörröisiä keksit, joissa on Chicken Chips, tarjoillaan nacho juustokastikkeella tai mausteisella jalapeño hunajaa.

Nashville, T. Bell palvelee jopa Bacon Ranch Naked Chicken Chalupas, jotka ovat aivan kuten aikaisemmin käynnistetyt Naked Chicken Chalupas, lisäämällä pekonia ja mausteinen ranch.

Kaikki kohteet ovat saatavilla marraskuun puolivälissä, joten jos haluat kokeilla niitä, suosittelemme, että liikutat.

ALKUPERÄINEN POST: 02.05.2017 klo 8:43 A.M.

Olipa he aikovat tai eivät, Taco Bell on harrastanut ihmisten tunteita. Ensinnäkin se esitteli planeetan Naked Chicken Chalupalle, tacolle, joka oli valmistettu luutonta paistettua kanaa paistetun tortillin sijasta. Sitten noin kuukausi myöhemmin se oli poissa. Bell antaa, ja Bell ottaa pois.

Noin 11. toukokuuta taco-ketjun ansiosta low-carb-fanaatikot ja keto-ruokavalio ovat kokonaan uusi tapa lyödä asemaansa ja kyseenalaistavat ateriasuunnitelmansa: Naked Chicken Chips!

Alasti Chicken Chips

Taco Bell

Se on oikein, yhtiö myy rapeita, valkoisia lihan kana bittiä puolella queso kastelemalla. Saatat luulla, että ne ovat kuin juustoraastetta (varmasti lyö hunaja sinappi!), Ja et olisi täysin väärässä. Ne ovat, mutta ne ovat myös ohuita viipaleita ja kolmiomainen muoto, joten niiden koostumus on jonkin verran välillä kana tarjous ja rapea tortilla siru, se tuntuu.

Alasti Chicken Chips

Taco Bell

Voit tilata ne 6 kappaleena 1,99 dollaria, tai 12-osainen pakkaus 2,99 dollaria. Tai jos olet todella hangry, voit saada ne $ 5 Box kanssa Burrito Supreme, rapea taco ja keskipitkän juoman.

Aivan kuten mystinen Naked Chicken Chalupa, nämä äiti cluckers ovat käytettävissä vain rajoitetun ajan, joten kun ne osuvat alueellesi, saatat haluta lyödä ajaa läpi ASAP.

Alasti Chicken Chips

Taco Bell

Ja jos ei, siellä on aina tarttumalla järjestyksessä popcorn-kana ja puoli queso yksi näistä KFC / Taco Bell mash-up myymälöissä. Se ei ole täsmälleen sama, mutta meillä on tunne, jota et myöskään vihaan sitä.

Seuraa Delish on Instagram.

Loading...