[PÄIVITETTY] Sonic’s Pickle Mehu Slushes ovat täällä!

UPDATE: 12. kesäkuuta 2018 kello 10:17.

Aiemmin tänä vuonna Sonic teki heads spin, kun he ilmoittivat suolaisen uuden härän maku. Kuten eilen, makea, mutta sitruunameipä Slush on virallisesti myymälöissä, joten voit lopettaa miettien, mitä koiraa ajaa ajattelee kokeilla sitä itsellesi. Kesäjuoma liittyy Sonicin ylimitoitettuun juomavalikkoon, jossa on kolme muuta uutta makua – Bahama Mama, Blue Hawaiian ja Tiger’s Blood.

FYI, juomien lisäosat sisältävät karkkia ja Nerdsia, jos yrität käydä täydellä sateenkaarella bevin kanssa. Myös uusi valikko: Rapea kana tarjoukset, valmistettu kaikki valkoista lihaa ja vähemmän leipoa kuin tavallista. Ne tarjoillaan Sonicin uudella allekirjoituskastikkeella, sekoitus BBQ ja hunajan sinappi.

ORIGINAL POST: 16. maaliskuuta 2018 klo 12:52.

Näinä päivinä voit saada kaiken mitä haluat suolavedessä: suolakurkkua urheilujuomia, suolakurkku vodkaa, suolakurkkua Pringles ja jopa suolaa suolakurkkua. Ja nyt voit kokeilla suolakurkkua, joka alkaa tänä kesänä. Ruoka ja viini kertoo Sonicin alkavan myydä suolaketjuleipiä kesäkuussa. Juoma on kirkkaan vihreä ja yhdistää sen makea slushie-maku, jolla on epäilyttävä rypäleen maku-maku.

ääni- Pickle Slush

Suolahuoma lakkaa Sonicista.
SONIC

Ja kun juoma osuu Sonicin paikkoihin, voit käyttää maustettua siirappia mitä tahansa valikossa. Se tarkoittaa, että voit laittaa sen milkshakes, sundaes, tai jopa hampurilaiset, niin kauan kuin olet kunnossa mahdollisesti maksaa lisämaksusta.

“Yksinkertaisesti piparminttu mehu on hauskaa”, Scott Uehlein, tuoteinnovaatioiden ja kehityksen varapuheenjohtaja Sonicille totesi lausunnossaan. “Mikään ei sano kesää kuin Sonic-lohko ja vain Sonic voi tuoda kokonaan trendikkään juoma-aromin 3500 ravintolaan.”

Tietenkin tämä ei ole ensimmäinen epätavallinen maku, jota voit kokeilla Sonicissa. Voit jo löytää muotokappaleita, joiden sisällä on sekoittuneita karkkeja, limonadia ja limeadaa lukemattomissa makuissa, ja jäätelöjuomaa, johon on sekoitettu ainesosia, kuten vohveleita ja evästeiden taikinaa. Pickle on ehdottomasti hieman suolaisempi kuin muitakin jälkiruokia ja juomia tarjolla , mutta se todennäköisesti parisi mukavasti rinnalla hampurilainen tai hot dog ja jotkut perunat.

Pickle slushie on ollut saatavilla muualla, paikallisissa paikoissa kuten The Mad Raven Spartassa, Tennesseessä. Ja siellä on myös Piccadilly, Lounaaseen suosittu suolakurkku. Nämä tarjoukset sisältävät usein varsinaisten suolakurkkujen viipaleita tai paloja, kun taas Sonic on puhdas lohi ilman kappaletta. Sonic saattaa olla yksi ensimmäisistä kertojista, kun suolakurkkua on lähtenyt valtakunnallisesti, mutta tiedossa olevat paikalliset ovat jo jonkin aikaa oppineet makea-suolaisen hyvyyden. Lisäksi meidän on kysyttävä, olisiko meillä jotain tekemistä tämän trendin leviämisen kanssa …

Katso tämä viesti Instagramissa

#pikkuja #pilkkuja #themadraven #bookstore

Toinen viesti on Carrie Bilbrey-Farmer (@ carrie.yogi)