[PÄIVITETTY] Pringles palauttaa Chicken Ramen-flavored Chips

Päivitetty viesti: 29. maaliskuuta 2018 klo 11.21 EST

Se on baaaack! Kun ihmiset menivät hulluksi Pringlesin Top Ramen -tuotetuista siruista, brändi ilmoitti tänään, että rajoitettu painosmaku palaa dollari General -myymälöihin keväällä. Näet heidät hyllyille 5. huhtikuuta, jolloin heitä myydään kesällä. Kuten aiemmin, tämä on dollarin yleinen yksinoikeus, vähittäiskauppa 1,69 dollaria kana.

Katso tämä viesti Instagramissa

Löysin ne! #pringles #dollargeneral #ramen #ramenpringles

Denise Nealin (@derrnise) yhteinen viesti

Alkuperäinen viesti: 6. heinäkuuta 2017 klo 16.41 EST

Huomio kaikki keskiyön snackers ja roskaruokaa ystäville: Pringles ja Nissin Top Ramen ovat kuulleet rukouksesi. Tavalla, jolla tyydytään myöhäisillan kesätyöhön, kaikkien snack-mashupien kuningas on saapunut.

Heinäkuun alusta lähtien ja vain rajoitetun ajan, molemmat yhtiöt ovat yhdistyneet vapauttamaan kananmakuiset Top Ramen Pringles -tuotteet, jotka myydään yksinomaan paikallisen dollarin General.

Nämä aprikoosit todennäköisesti lähettävät sinut matkalle alas muistiväylälle. Nykyään kaikki, jotka muistuttavat meitä Kim Possiblein ja kirkkaiden kirkkauden päivistä, arvostetaan suuresti. Ja kun avaat laatikon, tuo suolainen, kana-tuorehajuinen haju lähettää sinut suoraan takaisin päiväkirjaan (ja kääntämällä ne ankan nokan päälle) äitisi sohvalla.

kuva

RAYNE ELLIS

Jokainen siru on kevyesti pölyttänyt neon-keltaisella jauheella, joka muistuttaa pakettia, joka lisää makua suosikki 99-sentin nuudeleille. Mutta sirun kosmetiikka ei ole miksi olemme kaikki jazzed ylös. Se on nostalginen maku.

Saimme tuotteen ensimmäisen tarkastelun, ja me kaikki olimme yhtä mieltä siitä, että se on herkullinen välipala, jos et saa tarpeeksi klassista Top Ramen -makuista. Maku mahtavasti on sama kuin hetkellisen keiton höyrykylsy – joten jos et pidä Top Ramenista, selviä. Mutta jos se on kuuluisa nuudeleiden suolaisuus, jota et pidä, Pringles tarjoaa sinulle kaiken makuisen kanan Top Ramenin, jossa on 20 prosenttia vähemmän natriumia.

kuva

Rayne Ellis

Vaikka se ei ole liian raskas kanan maku, on vain tarpeeksi, jotta tiedät sen olevan siellä. Yksi toimittaja kuvasi sirut maistelemiseksi “aivan kuten broilerinliemi”. Toinen yksinkertaisesti sanoi “yup, se on”, kun oppilas tuntui kollegasta. Mutta me kaikki olemme yhtä mieltä siitä, että Pringles nauloi maku.

Nämä erikoismainos Pringles menevät 1,50 dollaria, ja ne myydään yksinomaan paikallisen dollarin Generalin. Varastoi nyt, jos olet kuin Ramen-pakkomielle kuin me olemme.

Seuraa Delish Instagramia.

Lataa Delish sovellus.