[PÄIVITETTY] On koko uusi kokoelma Rose Gold jälkiruoat Disney

PÄIVITETTY: 26. huhtikuuta 2018 klo 13.20 EST

Rose kulta iskee jälleen! Amorette’s Patisserie Disney Springsissä on tunnettu makaronkeista ja peilikakkuista, joten uusin valikoima tarjoaa yllättävää hoitoa. 21-vuotiaiden klubi voi tilata Fairytale Celebration Cuvéen: vaaleanpunaisen cuvée-cocktaalin, jossa on metalliset vaaleanpunaiset suklaakarsinnat.

Katso tämä viesti Instagramissa

Millennial pinkki samppanja #disneysprings #amorettespatisserie #sisterlove #downtowndisney

Eva (@evarunshappy) jakama viesti

ORIGINAL POST: 7. helmikuuta 2018 klo 17:08 EST

Vuonna 2015 Apple julkaisi nousukultaa iPhonea, ja kaikki menivät pähkinöitä. Väri pääsi muotiin, teknologiaan ja ruokaan yhtä nopeasti kuin uudet puhelimet lensi hyllyiltä, ​​ja kolme vuotta myöhemmin se on edelleen roikkua. Toki, vuosituhannen vaaleanpunainen oli viime vuonna, mutta Tiffany & Co.: n ruusuiset kultakorvakorut, Applen iPadit ja Applen kellot, ja Disneyn suloiset Minnie-korvat ovat pitäneet väriä merkityksellisinä. Nyt sen ottaminen Disneyn jälkiruokavalioon.

Virallisessa Disney Parks Blogissa julkaistussa virallisessa lehdessä julkistettiin useita uusia sävyjä sisältäviä cupcaketteja sekä rose-kultainen sävytetty margarita. Koska tiedämme, että olet kutina kokeilemaan näitä herkkuja, tässä on luettelo kaikista Disneyn rose-kultahedelmistä ja mistä löytää ne:

Rose Gold Punainen Velvet Swirl Cupcake

kuva
Disney Parksin blogi

Haluatko kaksi cupcakes yhdessä? Duh, kuka ei! Magic Streetissa sijaitseva Main Street Bakery myy punaisen samettin cupcaken, jossa on mini vaniljakakkukäärme, ruusuinen keltalientä, suklaa rapeita helmiä ja suklaa ruusuinen kulta Minnie-korvat. Se on kauneuden asia.

Vanilla Rose Gold Cupcake

Katso tämä viesti Instagramissa

Rose-kulta-cupcake-maalit ✨���� #rosegold #minnieears #hazelnut #vanilla #bows #cupcakeart #disneycupcake #sweets #sunshineseasons #rosegoldminnieears #wdw #epcot #disneysweets #bubblegumwallphotos

Andrea Mesian (@andrea_mesia) jakama viesti

Jos matkustat maailmaan Epcotissa, pysähdy Sunshine Seasons -puistossa parkin alkuperäiseen ruusu-kulhoon. Vanilja-cupcake on hasselpähkinä, joka on päällä ruusu-kullan voikukan kuorrutus, fondantti korvat, syötävä glitter ja suklaahelmiä.

Rose Gold Margarita

Katso tämä viesti Instagramissa

Löydä minut alle, kädelläni. #rosegold #rosegoldmargarita #sunnyday #staycation #rosegoldvibes #aesthetic #disneygirl

Sa-noah / Shaunan (@siannahurdle) yhteinen viesti

Disney voi olla tunnettu perheen hauskoista ja makeista herkkuista, mutta se ei tarkoita sitä, että he eivät myöskään suosittele cocktaileja. Tämä punertava margariitti on pölyttömällä kultaisen sokerin vanteella ja sitä käytetään kalkilla. Tilaa yksi Barefoot-allasbaarissa Disney’s Polynesian Village Resortissa.

Rose Gold Mansikka Vanilla Cupcake

Katso tämä viesti Instagramissa

Juuri kun olit alkanut sairastua näkemään kaikki nämä Rose Gold Minnie Ears Cupcakes … Katso, mitä Contempo Cafe on! ������✨ #rosegoldminnieears #rosegoldearscupcake #rosegoldminnieearscupcake #rosegoldcupcake #rosegoldcupcakes #rosegold #disneyrosegold #disneycupcakes #disneyfoodie #disneyfoodblog #contempocafe #disneyscontemporaryresort #maryblair #grandcanyonconcourse #magickingdom #waltdisney #wdw #waltdisneyworld #disney #disneyboy #disneyparks #disneyside #disneyworld #passholderlife #keskellessäsi

Thomas Radzakin (@tradzak) jakama viesti

Kun et voi päättää mansikan ja vaniljan välistä, mene Disney Contemporary Resortiin Contempo Cafeen. He tarjoavat vaniljakakkuja mansikka-täytteellä, vaniljajäätelöä, mansikka-rapeita helmiä ja tummaa suklaa ruusu-kultaa Minnie-hattu.

Rose Gold Unicorn Cupcake

kuva
Disney Parksin blogi

Tämä uber-trendikäs cupcake ei ole pastellivärejä, mutta siinä on yksisarvisen sarvi. Gasparilla Island Grill Disney’s Grand Floridian -hotellissa ja kylpylässä myy tätä Rose Gold-sientä, hasselpähkinäjuustoa.

Rose Gold suklaa cupcake

Katso tämä viesti Instagramissa

Jos olet pakkomielle nousi kulta, meillä on juhlaa silmillesi: ihana maailma nousi kultaa cupcakes osoitteessa @waltdisneyworld ����

Disney D23: n (@ disneyd23) yhteinen viesti

Nämä näyttävät olevan helpointa saada käsiisi, koska se on saatavana kolmessa eri Disney-kahvilassa. Suklaakakku on täynnä ja täytetty mansikan voikulla, ja siinä on suklaakorvioita ja suklaata rapeita helmiä. Etsi se Intermission Food Courtissa Disney All-Star Music Resortissa, Artist’s Palette Saratoga Springsissä ja Paddock Grill Disney’s Old Key West Resortissa.


Haluta lisää? Mukana on myös Strawberry Rose Gold Cupcake Disney’s Hollywood Studiosissa sijaitsevassa Trolley Car Cafe -hankkeessa. Siinä on kaikki vaaleanpunainen – mansikkahalkokakku, mansikkahuurutus ja rapeat helmet. Ja yli Disney BoardWalkin Beach Club Marketplace ja The Market at Ale & Compass, löydät Mansikka-Suklaa Mousse Cupcake täynnä voikukkajäätä.

Hyvää ruusu-kulta-metsästystä!

Seuraa Delish on Instagram.

Lataa Delish sovellus.