[PÄIVITETTY] Layin on palauttanut kolme Chip-maut, joita teillä oli pakotettu

Päivitys: 29. syyskuuta 2016 klo 17.46 EST

Lay’s on vahvistanut kolme uutta makua, ja näyttää siltä, ​​että maku-testaajamme arvasivat oikein: Savustettu Gouda & Chive, Truffle Fries ja Chicken & Waffles palaavat kauppoihin valtakunnallisesti alkaen maanantaina 3. lokakuuta.

Alkuperäinen viesti: 23. syyskuuta 2016 klo 14.34 EST

Nykyään Lay’s näyttää kanavoivan Sarah McLaughlinia, koska brändi rakentaa mysteeriä – vielä kerran – kolmella palatuilla perunalastujen makuillaan.

Aivan kuten sen kaksi viimeistä makua paljastaa, yritys lähetti pelimerkit, jotka olivat täynnä pelimerkkejä, jotka oli merkitty vain Layin logolla ja salaisella “Flavour 1”, “Flavor 2” ja “Flavor 3.” Tämä teaserpaketti tekee täsmälleen mitä se aikoo rakentaa hypeä, kun toimittajat yrittävät selvittää, mitä mausteita on jokaiselle sirulle ennen kuin brändi virallisesti paljastaa niiden maut.

Se, mikä asettaa tämän kampanjan pois, on kuitenkin se, että nämä eivät ole upouusi maut tai jopa fanien ehdotukset (kuten aiempien vuosien “Do Us a Flavour” -kilpailu). Layin on liittynyt Disneyn ja Oreon riveihin, esittämällä “holvin”, jossa sen parhaat ottelut viipyvät eläkkeelle asti siihen päivään asti, jolloin heidät voidaan tuoda jälleen tuotantoon.

Brändi paljastaa kolmen tyyppisen sirun viralliset makut, jotka on nimetty Flavor All-Stars -tuotteiksi, torstaina 29.9. Ja kaikki kolme lajiketta alkavat näkyä kauppojen hyllyille maanantaina 3. lokakuuta. kokoontui Taste Task Force-hyvin viralliseksi, voimme vakuuttaa teille – maistelemaan makuja ja arvaamaan, mitä he ovat. Jotta asiat olisivat hieman helpommat meille, edustaja lähetti meille valehtelulistalta, jossa oli 12 mautetta, joita voisivat olla, mukaan lukien Wasabi Ginger, Gyro, Cheddar Bacon Mac & Cheese ja Reuben. Tässä olemme päättäneet.

Maku nro 1

asettaa's Mystery Flavor 1

Candace Braun Davison

Täällä oli ihmisiä, jotka jakautuivat useimmiten – se on valkosipuli ja juusto, joten se voisi olla (A) savustettu gouda & ruohosipuli tai (B) juustoton valkosipulin leipä. Pussin takaosassa olevat ainesosat, jotka olivat vahvistettu gouda-jauheen mukana, liittyivät hiipiä, joten menemme Savustettu Gouda & ruohosipuli. Lopullinen vastaus.

Maku nro 2

asettaa's Mystery Flavor 2

Candace Braun Davison

Jotkut arvasivat Smoked Gouda & Chives tätä yhtä hyvin, mutta ylivoimaisesti ihmiset äänestivät Truffle Fries. Ottaen huomioon, että OG-pelimerkit olivat aaltoilevia, on turvallinen veto, että Truffle Fries palaa 3. lokakuuta.

Maku nro 3

asettaa's Mystery Flavor 3

Candace Braun Davison

Kana & Vohvelit. Ei kysymystä. Vaahteramaku ja savuiset kana-y-setelit olivat kiistattomia.

Päivitämme tämän tarinan heti, kun uudet makut paljastetaan. Sillä välin syvä hengitys. Saamme tämän sekaannuksen yhdessä.

Seuraa Delish on Instagram.

Loading...