[PÄIVITETTY] Ina Garten vain ilmoitti kaupungit hänen Cookbook Tour

UPDATE: 9. toukokuuta 2018 klo 14.49.

Ina Garten otti Instagramiin tänään esittelemään A + pyyhkäisytaitojaan – ja ilmoittamaan hänen syksyn kirja-kiertueensa päivämäärät. Lokakuusta lähtien Garten vierailee yhdeksässä kaupungissa Cook kuten ammattilainen kiertueella, jakamalla tarinoita Barefoot Contessa elämäntavoista ja vastaamalla fanien kysymyksiin. Voit ripustaa Gartenin kanssa seuraavissa paikoissa:

 • Chicago, IL – Chicago teatteri
 • Washington, D.C. – Strathmore
 • Atlanta, Georgia – Cobb Energy Performing Arts Center
 • Dallas, TX – McFarlin Memorial Auditorium, SMU
 • Boston, MA – Symphony Hall
 • Seattle, WA – Benaroya Hall
 • Minneapolis, MO – valtion teatteri

  ENNAKKOTILAA NYT 35 dollaria, amazon.com

  Liput ovat nyt saatavilla Barefoot Contessa -sivustolla!

  kuva

  Instagram / @inagarten

  ALKUPERÄINEN POST: 30.4.2018 kello 17.57.

  Barefoot Contessa -fanit, tyhjennä tilaa kirjahyllyssäsi: Ina Garten -keittokirja tulee ulos. Garten otti Instagramiin tänään jakamaan jännittäviä uutisia ja esittelemään kirjan kannen.

  Ina Garten’s 11. keittokirja on nimeltään Cook kuten ammattilainen, nimetty hänen nykyisen Food Network-sarjansa mukaan, joka juuri palasi toiselle kaudelle. Gartenin artikkelin mukaan keittokirja on “täynnä herkullisia ja helposti saatavilla olevia reseptejä, vinkkejä ja tekniikoita kotikokeille, jotta voit kokata itsevarmasti.”

  Tämä tarkoittaa sitä, että yhdessä reseptien, kuten viinirypäletähtöisten munat, lampaan Panna Cotta ja kermainen kanaa reidet, saat myös keittiön ja viihdyttäviä vinkkejä. Jos et ole varma, kuinka kertoa, milloin naudanliha on kokonaan kypsennetty tai tarvitset jotain vipukurssia, Inassa on selkäsi.

  Katso tämä viesti Instagramissa

  Olen niin innoissani ilmoittaa, että minulla on uusi kirja, joka tulee ulos lokakuusta ja se on nimeltään Cook Like a Pro! Se on täynnä herkullisia ja helposti saatavilla olevia reseptejä, vinkkejä ja tekniikoita kotikokeille, jotta voit kokata itsevarmasti. Voit tilata ennakkotiedot profiilissani olevan linkin kautta. Toivottavasti rakastat sitä! #CookLikeaPro

  Toinen viesti, jonka Ina Garten (@inagarten) on jakanut

  Ina Gartenin pal (ja A + Instagram seuraa) Jennifer Garner jakoi jo rakkautensa kirjasta ja kommentoi “Lopuksi! Toivon, että saan nähdä sinut kirjan kiertueelle – ja olen esordering nyt !! X” Sama, Jen, sama.

  Cook kuten ammattilainen tulee ulos 23. lokakuuta, ja se on saatavana ennakkotilauksena nyt. Tällä välin siirrymme Gartenin viimeisen keittokirjaan, Keittäminen Jeffreylle, ja stalking hänen blogi lisää päivityksiä.

  Seuraa Delish on Instagram.

  Loading...