OXO: n uusi $ 100 kahviheijastin on Amazon Prime Exclusive, ja sinun tarvitsee sitä

Amazon Prime Day on vain muutaman päivän päästä, mutta päämiehet pääsevät jo valmiiksi myyntitarjouksiin yksinoikeudella Prime Day -tapahtumissa. Nämä vain-on-Amazon -tuotteisiin kuuluu uusi, OXO-kahvimylly, joka saa jo 5-tähden arvosteluja verkosta. Se on myynnissä 100 dollaria, joka on täynnä 100 dollaria pienempi kuin kahvimylly tällä hetkellä OXO verkkosivuilla.

Mallissa on 15 asetusta. joten voit hiomata kahvia juuri niin kuin haluat, sekä yhden kosketuksen käynnistysajastin, joka muistaa viimeisen asetuksesi. Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on 0,75 kiloa kahvipapuja kerralla. Yksi äskettäinen ostaja sanoi tämän: “Laatu on fantastinen ja tiesin, että se oli hyvin rakennettu heti, kun otin sen pois laatikosta.” Sama käyttäjä ilmoitti, että se oli helppo asentaa eikä ottanut liikaa vastatilaa (hiomakoneen mitat ovat 7,4 x 11,3 x 16,4 tuumaa).

Jos et ole vielä jäsen, voit kirjautua Prime-tänne, joka myös antaa sinulle pääsyn kaikkiin ensi viikon myyntiin. Prime Day -palkinnossa (joka on todellisuudessa 36 tuntia), Amazon tarjoaa myös Prime-tarjouksia päivästä, kuten 20 prosenttia tästä viileästä paineistetusta Growleristä, joka on valmistettu käsityöteollisuudesta.

Se on kuparia ja ruostumatonta terästä, mutta vain kupari-versio on myynnissä juuri nyt. Voit ostaa joko 64 ounce tai 128-unssin haltijan riippuen siitä, kuinka paljon olutta haluat olla kädessä.

kuva

Amazon

OSTA NYT uKeg 64-ounce Pressurized Growler, 135 dollaria, amazon.com

Kasvattaja pitää oluen hiilihapotettuna kaksi viikkoa, ja koska se on ruostumatonta terästä, pitää olut kylmäksi, jos tuo sen ulkona. Siirry nopeasti, jos haluat sen – se on vain myynnissä tänään!


kuva
Con Poulos

ENNAKKOTILAA NYT Delish Cookbook, 30 dollaria, booksamillion.com