Nämä Mystery Flavour Oreos ovat itse asiassa hedelmäisiä kiviä – maustettuja orreosia

PÄIVITETTY: 5. joulukuuta 2017 klo 7:39. EST

Olimme oikeassa! Oreo ilmoitti tänään, että ne mysteerimaku, jonka he ovat olleet meitä syyttäen lokakuusta lähtien, on itse asiassa hedelmäinen kivi! Joku siellä (valitettavasti ei meitä) on 50 000 dollaria rikkaampi heidän hienostuneiden, Delish-hyväksyttyjen suihkulähteidensa ansiosta.

PÄIVITETTY: 6. lokakuuta 2017 klo 18.20 EST

Huhuja on totta: Oreo on tulossa mysteerimakuilla. Se saapui Delish-päämajaan iltapäivällä lukitussa laatikossa. Ennen pitkää, raa’at voima otti haltuunsa, kun ihmiset suostuivat kokeilemaan uutta herkkua.

Mysteeri Oreos

Candace Braun Davison

“Se haju erittäin hedelmäinen – kuten Fruity Pebbles Axe-ruumiin spray hedelmäinen”, yksi toimittaja sanoi.

Fruity Pebbles oli yksimielinen päätös, joka on sopiva, kun otetaan huomioon brändi jo julkaissut rajoitetun painoksen Fruity Crisp lajike – eli heillä on jo se resepti lukita. Creme täyttö on vahvin maku, vaikka se ei ole pilkullinen sateenkaaren värejä, kuten todellinen hedelmäinen Crisp maku. Sillä on myös suklaakeksejä Golden Oreosin sijaan, joka maistui kuten keskimääräiset suklaa Oreon evästeet.

Mysteeri Oreos

Candace Braun Davison

Pohjimmiltaan se on kuin kaksinkertainen täytetty Oreo, jolla on vahva, hedelmällinen kivi-esque-maku, vaikka suhtaudumme myönteisesti kaikkiin muihin ideoihin siitä, mitä se voisi olla (mansikka-banaani smoothie? Froot Loops, kuten Foodbeast ehdotti – Mystery Airheads maku ?! ). Pakkausten pitäisi osua Walmart-myymälöihin ensi viikon lopussa.

LIITTYVÄ VIDEO:

ORIGINAL POST: 24. elokuuta 2017 kello 16:05 EST

Viime vuonna Oreo on julkaissut näennäisesti loputon luettelon rajoitettu painosmakuista, joista jokainen on wackier kuin viimeinen. Mutta he ovat todella ylittäneet itsensä tällä kertaa. Tai heillä?

On vaikea todeta, koska uusin maku on täydellinen ja täysin mysteeri. Oikein. Vaikka suklaakeksit ovat samat, creme täyttö on “mysteeri” maustettu ja Oreo antaa 50.000 dollaria voittaja, joka voi arvata maku oikein, jos pakkaus valokuvan on todellinen.


Junk Food Aisle, Instagram-tili, joka on omistettu uusille elintarvikkeiden julkaisuille, esitti Mystery Oreosin paketin kuvan samalla salaperäisellä otsikolla, joka sanoi: “Coming Soon! Limited Edition Mystery Oreo! sana missä tai milloin, mutta arvaani on pian. “

Oreo ei vastannut välittömästi pyyntöömme lisätietoja siitä, milloin “pian” voi todella olla, mutta pysy kuulolla lisätietoja.

Seuraa Delish on Instagram.

Lataa Delish-sovellus.

Loading...