Nämä Kit Katsella puuttuu yksi vakavasti tärkeä ainesosa

Kit-elämäikäinen tarjonta on Willy Wonka -hanke fantasiaa useimmille meistä, mutta tyytymättömän asiakkaan Saima Ahmadin osalta se on vähiten että Nestle on hänen velkaa.

Ahmad, 20-vuotias toisen vuoden oikeustieteen opiskelija Kings Collegeissa Lontoossa, teki tämän vaatimuksen loputtomalle Kit Katsille kirjeessä, jonka hän kirjoitti hiljattain Nestleille. Hän ehdotti, että se oli tarkoituksenmukainen rangaistus, kun hän hiljattain osti Kit Kats -mallipaketin vain sen selvittämiseksi, ettei yksi, ei kaksi, mutta kaikki neuvojaT pakkauksessa olevista palkkeista puuttui kiekkojen täyttö.

“Jos halusin ostaa makeasta tuotteesta, joka on puhtaasti suklaata, olisin ostanut Galaxy-palkin”, Ahmad kirjoitti kirjeessään.

Laki student Saima Ahmad threatens lawsuit over wafer-less Kit Kat

SWNS

Vaikka useimmat ihmiset voisivat reagoida epätavalliseen sattumukseen vain viemällä Twitterissä pettymään, Ahmad käytti tilaisuutta laillisen koulutuksensa tekemiseen. Hän ei vain tiennyt jäljelle muita Kit Kat -asiakkaita, jotka ovat kokeneet kiekkomaisia ​​baareja – Ahmadin mukaan on olemassa melko harvoja, mutta hän meni myös niin pitkälle, että hän löysi laillisen ennakkotapauksen 1930-luvulta lähtien tukemaan hänen tapaustaan . Nyt se on sitoutumista.

Ahmadin kaunopuheinen ja selkeästi hyvin tutkittu kirje Nestleille ilmoittaa yritykselle, että se on epäonnistunut huolehtimassa asiakkaistaan ​​ja että hänen kärsimänsä tappiot ovat olleet erittäin “raha- ja emotionaalinen merkitys”.

Laki student Saima Ahmad shows one of her eight wafer-less Kit Kat bars.
SWNS

Mutta Ahmadin kirjeen paras osa on ehdottomasti kicker, jossa hän kertoo Nestleille: “Haluaisin pyytää Kit Katin elinikäisen tarjonnan, jotta voin toimia laadunvalvonnan välineenä. Näyttää siltä, ​​että tarvitsette minua enemmän kuin Tarvitsen sinua.”

Ja täällä olimme olettamassa, että Kit-katsojan käyttöikä olisi henkilökohtainen hyöty. Häpeäksi.

Nestle ei ole vielä vastannut Ahmadiin, emmekä ole täysin varma siitä, mitä hänen mahdollisuutensa ovat hänen vaatimustensa täyttyessä. Mutta riippumatta siitä, miten kaikki käy ilmi, annamme hänelle täysin pisteitä vaivaa varten. Ratkaise meidät pois tuosta roskasta.

Seuraa Delish Instagramia.