Nämä keltaiset rajoitetun version Reese’s Eggs tekevät meidät vakavasti

Reese’s pääsiäisen maapähkinävoinimunan elinikäisenä rakastajana oli ylivoimainen, kun yritys päätti ottaa kausiluontoisia muotoja jokaisen loman ympäri. En ollut hulluna, kun Reesen lomapuut eivät näyttäneet puilta, tai vaikka Reesen ystävänpäivän sydämet kritisoitiin heidän muodonsa puolesta. Mutta sitten näin nämä uudet, rajoitettu painos keltaiset pääsiäismunat ja siellä aloin kyseenalaistaa asioita.

“Mitä keltainen Reesen muna näyttää?” Ajattelin. No, tässä mennä:

kuva

Alyssa Fiorentino

Se ei ole niin paljon karamellin väri – vaikka en ole aivan varma siitä, mitä Reese yritti tehdä täällä – samoin kuin muoto. Tämä asia ei missään muodossa muistuta munaa. Se ei edes näytä munankeltuaiselta, vaikka se olisi värjätty keltaiseksi. Seuraavassa tarkastellaan tarkemmin:

kuva

Alyssa Fiorentino

Se rehellisesti näyttää hieman enemmän, kuten tiedät, penis. Ainakin se, mitä me näemme täällä – voit päättää itse.

Edellisten tapahtumien jälkeen, jotka liittyivät fanien kimppuun Twitterissä, Reese vastasi tämäntyyppisistä röyhkeistä tweeteistä:

Mutta milloin kuuluisa maapähkinävoi-kuppi-brändi omistaa salaperäisesti väärennetyn karkkia, jota he ovat tuottaneet viime kuukausina? Onko tämä laiskuus? Onko tämä kaikki vitsi? Aiommeko koskaan tietää? Ja oikeasti, joka ampui J.R: n.?

Seuraa Delish Instagramia.