Näin voit voittaa vuosittain arvosanan Dunkinin Donutsista

St. Patrick’s Day lähestyy nopeasti, ja näyttää siltä, ​​että se tulee olemaan onnekas päivä 12 Dunkinin Donuts-asiakkaalle. Juhlan kunniaksi Dunkin ‘Donuts antaa 12 onnettomuutta foodies vuodessa vapaa ketjuja donkuja. Jos tämä kuulostaa kuin unelma sinulle, sinun kannattaa kuunnella tarkasti, miten voit päästä voittajien kesken.

Dunkin ilmoitti uutiset tiistaina sosiaalisen median kautta, selittää kilpailun säännöt tweetissä. Kilpailun voittaminen kuulostaa todella yksinkertaiselta. Jos olet kiinnostunut, sinun täytyy vain käyttää hashtagia #DDLuckyDozen ja #Sweepstakes yhdessä kuvan kanssa, joka selittää miten aiot juhlia Pyhän Patrickin päivää. Ja se on se! Kaikista vastauksista yritys valitsee tuhansia faneja voittaakseen vapaa donuts vuodeksi ja matkan Dunkin ‘Donuts HQ: lle. Mutta muistakaa, että arvonnat ovat avoinna vain Yhdysvalloissa asuville 18-vuotiaille tai vanhemmille. On myös syytä huomata, että lähetätte vastauksesi Instagramissa tai Twitterissä, tilisi on oltava julkisia, ja heidän on noudatettava Dunkinin Donutsia.

Tarjouksia tarjotaan Dunkinin uuden Mint Brownie Donut -tapahtuman käynnistämisen yhteydessä, joka sisältyy ketjun Girl Scouts Cookies -henkiseen menuon. Kilpailu päättyy 17. maaliskuuta – joten saatat haluta kiirehtiä ja aloittaa pyhän Patrickin päivän suunnitelmasi.

Seuraa Delish Instagramia.

Lataa Delish-sovellus.