Näin saat ilmaisen kahvin perjantaina

Jos sinulla on onni elää lähellä Peet’s Coffeeia, voit saada pre-viikonloppu kofeiini buzz ilmaiseksi tänä perjantaina. Kesäkautena Peet’s antaa 12 tuhannen suuruisia ilmaisia ​​juomia. Ikkuna on lyhyt, joten herätä hälytys – edistäminen kestää vain klo 13.00. kello 15.00.

Voit valita minkä tahansa haluamasi juoman tavallisesta keitetystä kahvi- tai teekasta sekoitettuun Javivaan. Peetin uudet kauden juomat ovat myös saatavilla. Toukokuun 10. päivänä käynnistyneet kolme San Francisco-teemaa juomaa ovat saatavilla Peetin paikoissa 30.8. Mennessä: Cold Brew Fog, Itä-Afrikan Baridi-sekoitus, joka on kierretty sikurilla; kylmähuhtimaton latte, sumu, jossa on maitoa; ja Mojito Black Tie, Baridi-kylmäsose, minttu mojito-maku, joka on kerrostettu makeutetulla tiivistetyllä maidolla ja päällystetty puoleen ja puoleen.

Vapaan juoman myynninedistäminen koskee vain tiili- ja laastarikauppoja ja Capitol One -paikkoja, Peet’s ilmoitti Facebookissa. Lentokentät, supermarketit ja muut Peetin toimiluvan saaneet toimipaikat eivät ole mukana.

Katso tämä viesti Instagramissa

Kaksi päivää ennen kesäkuukautta! Käy paikallisessa Peet’s Coffeebarissa 5/12 kello 13.00 ja nauti ILMAISTA juomaa. Mikä on suosikki Peetin juoma?

Peetin kahvin jakama viesti (@peetscoffee)

Jos unohdat “Cold Brew Kickoff” -tapahtuman, puolihoitoinen kahvi voi silti olla sinun. Päivä alkaa Peetin kesän perjantai-promo; joka perjantaina 19.5.-25.8., Peet’s tarjoaa Osta-One-Get-One -juomat kahvibaarille klo 13.00. ja kello 15 Peetnikin kesän, Dunkinin hedelmäpurkkivihjejuoman ja Frappy Hourin välillä tämä on muotoiltu hyvin kofeiiniseksi kesäksi, emmekä ole hulluja.

Seuraa Delish on Instagram.

Loading...