Mustikka maito on nyt asia, ja voit ostaa sen pian

Olet kuullut soijamaitoista. Ja luultavasti käytät jo manteli- tai kookosmaitoa. Mutta sinulla on toinen maitotyyppi, josta puuttuu: mustikka maitoa. Ja onneksi voit, voit ostaa sen myymälöissä ennemmin kuin myöhemmin Oakhurst Dairyn ansiosta.

Toisin kuin soijamaito ja manteli maito, Oakhurstin mustikka maito ei ole ei-maitomainen lajike. Se on todella klassista maitoa, joka on maustettu luonnonvaraisista Maine mustikoista, joka haluaa valmistaa juomaan mansikanmaitoa.

Katso tämä viesti Instagramissa

Se on tulossa, se on tulossa! Luonnon mustikkamaito on tulossa! ������ Pyysit sitä, luomiimme sen ja nyt Maine @WildBlueberries Milk on töissä ja tarvitsemme apuanne päättää etiketin. Päätä Facebook-sivulle (#linkinbio) äänestämään suosikkipakettisuunnittelusta. Kuten aina, kiitos panoksestasi – emme voi odottaa, että jokainen voi kokeilla sitä #oakhurstdairy #mainemilk #wildblueberrymilk #voteforyourfavorite #naturalgoodnessofmaine #newproduct #comingsoon

Jälkeen, jonka jakaa Oakhurst Dairy (@oakhurstdairy)

Maustettu maito ei ole mitään uutta Oakhurstille. Yhtiö jo myy suklaata, mansikoita ja jopa kahvia maustettuja maitotuotteita, jotka ovat kaikki valmistettuja ilman korkeaa fruktoosi-maissisiirappia. Press Heraldin mukaan juoma tehdään todellisilla mustikoilla ja täysmaitoilla. Tuotetta ei ole tarkoitus myydä päivittäistavarakaupoissa kevääseen asti, mutta nyt Oakhurst Dairy antaa asiakkaille mahdollisuuden äänestää verkossa siitä, mikä on mustikka-maidon lopullinen paketti.

Seuraa Delish on Instagram.

Lataa Delish sovellus.

Loading...