Mitä Sophia Bush todella syö päivässä

Sophia Bush on tunnettu viihdyttävän tytön pelaamisesta, olipa se etsivä Lindsay Price Chicago P.D. tai-takaisku! -Brooke Davis on Yksi Tree Hill. Ja 14 vuoden kuluttua vaeltaen punaisia ​​mattoja, hän on melko hämmästynyt julkkisten havaintojen. Mutta siinä on yksi tapaus, jossa hän menettää kaiken viileän.

“Olen täysin fanboy kokit,” hän nauraa. “Kuten olen varma, että olet huomannut, jos olet nähnyt sosiaalisen median, olen kuin hullu ruoka.”

Hänet tiedetään pyytävän ottaa valokuvan kuvitteellisista kokoilijoista, kuten Rick Bayless tai Shukan Darry Liu. Älä edes päästä häntä aloittamaan suosikki tv-ohjelmastaan ​​juuri nyt –Kokin pöytä Netflixissä.

“Jos et ole nähnyt sitä, sinun täytyy katsoa sitä”, hän sanoo, silmät kasvavat leveästi. “Minulla oli illallinen Alineassa äskettäin, ja se oli yksi ikimuistoisimmista asioista koskaan … [Chef Grant Achatz on esillä] … ja miten hän saa paikallisen ruoan ja pitää todella hänen ympäristöään – tarkoitan mieleni oli Hän on muuttanut paradigmaa. “

Katso tämä viesti Instagramissa

Kun @darrysocool tekee sinulle viimeisen kappaleen uni @ shukonyc ja mielesi / suu / sydän räjähtää. Tämä mies on yksisarvinen. @chefstablenetflix, ota huomioon ������ #heavenisaplaceonearth #foodiefantasy

Sophia Bushin (@sophiabush) yhteinen viesti

Vuosien varrella Bushin täyteinen fangirling on muuttunut oikeiksi ystävyydeksi tiettyjen kokkien kanssa PureskeluMichael Symon. Nämä kaksi äskettäin viipyivät New Yorkissa iltapäivällä “pelastamaan” ihmisiä surullisilta lounaalta, yllättäen heitä gourmet-piknikillä puistossa osana Liptonin Bright Bites -kampanjaa. “Olen yrittänyt priorisoida terveyttä ja hyvinvointia omassa elämässäni, joten kun kuulin, että voisin kannustaa muita tekemään samoja, minun piti olla osa sitä”, hän sanoo.

Vaikka Bush ei ehkä toimi kabinetissa, hän on liian tuttu lounaaseen, jotka jättävät sinut kaipaamaan enemmän – vihanneksia, toisin sanoen.

“Setit ovat kirjaimellisesti pahin paikan planeetalla tahdonvoimassa, siellä on donutsia kaikkialla, siellä on karkkia kaikkialla, siellä on Doritos kaikkialla”, hän selittää. “On todella vaikeaa syödä terveellistä, ja mielestäni tämä on osa syytä, jonka olen yrittänyt varata aikaa ruokaa enemmän ja valmistaa enemmän ruokaa, jonka voin tuoda mukanani.”

Bush oli tottunut syömään mikä tahansa on asetettu ruoan päälle, mikä tarkoittaa, että jokainen ateria on ehdottoman herkullinen – mutta se voi olla myös kokonaisvaltainen suolipommi. “Se on kuin vaaravyöhyke”, hän nauraa.

Sophia Bush and Michael Symon

Michael Simon / StarTraks valokuva

Hän on päätynyt ateriohjelmalle.

Näyttelijä on päässyt tekemään isoja aterioita, joita hän voi jakaa ja jatkaa töihin. “Koko talven, koska se on niin kylmä Chicagossa [jossa minulla on elokuva Chicago P.D.], Teen paimenen kakun. Se on niin hyvä, hän sanoo: “Olen myös suuri kalkkunauhe, ja saan massiivisen, kaksinkertaisen korkean potin ja sitten jäädytän puolet siitä ja säilytän sellaisen viikon.”

Hän on kaikki keittoa varten lounaalle.

“Kun se on nollan alapuolella, otan keittoa toimimaan kuten joka päivä”, Bush sanoo.

Hän on tullut osaksi luutajuustoa ennen kuin se oli viileä.

Luiden liemi on ylistetty kykynsä helpottaa ruoansulatusta – sekä useita väitteitä, joita jotkut asiantuntijat ovat pitäneet epäilyttävänä parhaimmillaan Aika– Mutta Bushille, mikä ei ole mikään terveydentila. Se, mitä perheensä on tehnyt jo vuosia.

“Minä teen sen kalkkunan luista usein kalkkunauheessa”, hän sanoo. “Uskon, että koko tämän muutoksen kautta hyvinvointiin jokainen kiinnittää huomiota enemmän kokonaisvaltaisiin vitamiinipitoisiin elintarvikkeisiin.”

Sophia Bush's diet

NBC

Hän Snacks on merilevää.

Jos tarkistit Bushin kukkaron, on lähes 100 prosentin mahdollisuus löytää pakkaus merilevän välipaloja sisältä. “En saa niitä tarpeeksi,” hän sanoo. “Minä rehellisesti lähden laatikon läpi, enkä pysty käsittelemään sitä.”

Hän ei tee kahvia Noon jälkeen.

Bush on yrittänyt tehdä muutamia mikro-muutoksia kohti terveellisempiä elämää, kuten ravistellen java-rutiinia. “Olen kahvin ystävä, mutta yritän nyt saada kuppi kahvia kahvia aamulla, ja sitten yritän juoda teetä loppupäivällä”, hän sanoo. “Voisin juoda kahvia koko päivän, mutta en tunne hyvää päivän lopussa, jos teen.”

Kun kello iskee keskipäivällä, hän siirtyy teetä.

Katso tämä viesti Instagramissa

Sweatin lauantai @jacquelyn_brennan kanssa. Käsittele itseni @ccfernschicagon ������☕️ avulla

Sophia Bushin (@sophiabush) yhteinen viesti

Hän keskittyy siihen, mikä tuntuu hyvältä.

Sen sijaan, että otettaisiin suosittu ruokavalio tai menisimme gluteenia tai meijeriä vapaita (“se on liian rajoittava minulle”, hän väittää), Bush antaa jokaisen aterian ilmoittaa seuraavaa.

“Yritän vain kiinnittää enemmän huomiota siihen, miten asiat, joita laitan kehossani, saavat minut tuntemaan ja mukauttamaan”, hän selittää.

Hän leikkaa kaksi ruokailuryhmää.

Bush tajusi jo jonkin aikaa, että hän tuntui kauhealta juotavanaan maitoa tai syömään juustoa, etenkin astmaattisena, joten hän välttää meijeriä, ellei se todellakaan ole todellakaan sen arvoista.

“Viime viikolla joukko meistä ja jotkut kirjoittajaltamme lähtivät Mozzaan ja söin – vannon teille – ruumiinpainoni burratassa, ja olin kuin,” byyyye! En välitä, pidä sitä tulevana ! ‘”hän vitsailee. “Dairy tekee outoja asioita keholle ja keuhkoille, ja se on sama syy, etten syö yhtä monta yöpukujaa, koska ne aiheuttavat tulehdusta.”

Bush käytti syömään tomaattia päivässä kuin sinä omena, mutta pian tajusi, että hänen pakkomielteensä aiheutti myös hengenahdistusta. “En syö paprikoita tai munakoisoa, koska se ei ole sen arvoista”, hän selittää. “Kuitenkin valkoiset perunat ovat yökerho ja minä tahdon ei koskaan anna ne. Joten tiedät, teet kompromisseja. ”

Katso tämä viesti Instagramissa

Juhannusjoukkueen Team @osteriamozza #ChicagoPD #PartnersInCrime #PartnersInPasta

Sophia Bushin (@sophiabush) yhteinen viesti

Hän roistoa asioita.

Vastustuskykyinen meijeri tarkoittaa, että Bush ei todellakaan tee jogurttia tai viljaa aamiaiseksi. Sen sijaan hän kertoo siitä, että hänellä on hyvä muna-sekoitus, joko hänen tai hänen fave, Hugo’s Los Angelesista. “Se on nimeltään Papa’s Eggs, ja se on orgaaninen muna vauhdissa pekonia, makkaraa ja kavioja, ja saan sen avokado ja gluteeniton paahtoleipää”, hän sanoo. “Niiden gluteenittomat paahtoleipä on kuin litteä maissilake, ja se on kirjaimellisesti paras asia, jonka olen koskaan ollut elämässäni. On niin hyvä, että kun tulen takaisin Chicagaan, ensimmäistä vankkaa kuukautta kohti, jääkaappi on täynnä niitä. “

Mitä Sophia Bush Eats in a Day

NBC

Hän keventää suosikkejaan.

Bush kasvoi tekemään klassisia italialaisia ​​ruokia – jotka ovat usein raskaita hiiliharjoissa ja juustoissa – mutta hän on kääntynyt Symonille ehdotuksia terveellisemmiksi.

“Aikaisemmin tänään puhuimme risottoa ja sitä, miten se tehdään proteiinipohjaisemmaksi lounaaksi”, hän sanoo. “Hän teki sen todella kauniilla sienillä ja vegaanisella juustolla, ja se oli hämmästyttävää. Menen kotiin oppimaan.”

Ei ole mitään sanaa siitä, tuleeko se Liptonin Chef Festin valikkoon Chicagossa 15. lokakuuta, mutta yksi asia on varma: Bush aikoo elää sen. Hän saattaa jopa tehdä meijeriä. Ja hän tulee ehdottomasti fangirling.

Seuraa Delish on Instagram.

Loading...