Mitä olympia urheilijat syövät valmistaakseen talvipeleihin

Mia Manganello

olympialaiset Mia Manganello

KT-nauha

Ikä: 28

Kotikaupunki: Crestview, FL

Tapahtuma: Pitkäradan nopeussäätö

Mia Manganellolla on melko yksinkertainen lähestymistapa hänen ruokailutottumuksissaan: “Haluan pitää sen yksinkertaisena”, hän sanoo. “Keskitymme siihen, mikä saa minut tuntemaan itselleni vahvan ja valmistautuneen seuraaviin harjoittelujaksoihin.” Kasvaminen perheensä italialaisen ravintolan ympärillä vahvisti hänen rakkautensa ruokaan ja opetti häntä kannustimesta. “Ei ole mitään parempaa kuin kasvaa keittiöön. Oppitunnit ja vastuut ovat korvaamattomia, ja suurin palkinto on pizzan määrä, jonka saat syödä”, Manganello sanoo.

olympialaiset Mia Manganello

KT-nauha

“Speedskating on erittäin fyysisesti vaativa urheilu”, Manganello sanoo. Hänen pakkomielteensä pizza- ja vaniljakastikkeilla antaa hänelle jotain työtä kohti pitkillä painonnosto- ja pyöräilyistuntoilla, jotka auttavat häntä saamaan voimaa ja rakentamaan kestävyyttä, jonka hän tarvitsee todella tuoda sen jäälle.

kuva

Ethan Calabrese

Mian ateriasuunnitelma

Aamiainen: Kaurapuuroja ja appelsiinimehua ennen aamukäytäntöä

Lounas: Avokado paahtaa munan kanssa käytännön jälkeen

Välipala: Hedelmät ennen iltapäivän käytäntöä

illallinen: Teriyaki-lohi, jossa on valkoista riisiä ja paahdettuja vihanneksia

Madison Chock

kuva

Ikä: 25

Kotikaupunki: Novi, MI

Tapahtuma: Ice Dancing

Madison Chockin katselu gracefully twirl, flip ja kierrä jäähalli, on heti selvää, kuinka joustava ja vahva hänen on oltava luistella tällaisella voimalla. Jalkapallokuljetukset hänen jäätanssiorkesterinsa (ja romanttisen kumppaninsa), Evan Batesin ja parin rinnalla ruokaa ateriat kotona. “On todella mukavaa, että olemme pariskunta ja meillä on aikaa olla yhdessä. Kun valmistaudumme kilpailuun, vietämme hetkiä koko viikon ajan vain meille yhteyden ja synkronoinnin”, kertoo Chock.

kuva

Chock vie ravitsemuksensa ja ruokailutottumuksensa vakavasti, varmistaen, että hän laskee yhden tai kaksi lasillista vettä heti, kun hän herää aamulla. Viime kesänä hän jopa käytti vegaanista ruokavaliota parantaakseen terveyttään. Hän palaa sisällyttämään eläintuotteita aterioihinsa, mutta muutamia muutettuja tapoja. “En syö yhtä paljon lihaa kuin Evan. Yritän nojata kalaruokaan, ja meijeri on yksi asia, jonka olemme tienneet … leikkaamalla juustoa, maitoa ja munia.”

kuva

Mike Garten

Madisonin ateriasuunnitelma

Aamiainen: Flaxseed-kaurapuita chia-siemenillä ja rusinoilla

Välipala: Hedelmät, kuten mandariini appelsiinit, harjoituksen jälkeen

Lounas: Usein jäljelle jääneet yötä edeltävältä ajalta, kuten kolmipajuinen chili pita-sirujen kanssa

Välipala: Smoothie pinaatti, ananas, proteiinijauhe, oranssi-mango mehu, valssatut kaura ja chia-siemenet ennen iltapäivän harjoittelua

illallinen: “Tänä iltana olemme valmistautumassa tekemään tacoa!”

Evan Bates

kuva

Ikä: 28

Kotikaupunki: Northville, MI

Tapahtuma: Ice Dancing

Jotta Chock päätyisi rutiinistaan ​​niin vaivattomasti, hänen täytyy luottaa kumppaninsa Evan Batesin vahvuudesta ja tarkkuudesta. Jotta veren sokerit pysyisivät harjoittelun aikana, Bates pitää usein urheilujuomia ja välipaloja kädessä. Pari ei ole iso ravintola-ateria, elleivät ne ole lyhyitä ajalla ja energialla. “Yritämme kokata kotona parhaamme, koska se on terveempiä ja kustannustehokkaampaa”, hän sanoo.

kuva

Vaikka terveellinen ruokavalio on tärkeä prioriteetti koulutuksen aikana, Bates ei vastusta satunnaista pilkkoutumista. “Kun kilpailemme stressiä ja hermoja vastaan, tuntuu, että vatsani kutistuu ja en voi syödä niin paljon näiden muutaman päivän aikana”, hän sanoo. “Heti kun se on ohi, olen kuin” Anna minulle juustohampurilainen “.” Jotkut laadukkaat pizzat mukavassa italialaisessa ravintolassa ovat hänen ateriansa kilpailun jälkeen.

Paahdettu Brussels Sprouts

Ethan Calabrese

Evanin ateriasuunnitelma

Aamiainen: Hesekielin leipä mantelivoilla ja hyytelöineen ja ravista pinaatilla, mustikoilla, mangolla, kookosmaidolla, appelsiinimehulla ja chia-siemenillä

Välipala: Smoothie proteiinijauheella, pinaatti- ja chia-siemenillä käytännön jälkeen. “Heti kun joudumme jään yli tai kuntosalilta, olemme täydentäneet ja korvanneet nämä poltetut kalorit”, hän sanoo.

Lounas: Usein jäljelle jääneet yötä edeltävältä ajalta, kuten kolmipajuinen chili pita-sirujen kanssa

Välipala: Mantelit, kuivatut hedelmät tai omenasoseet

illallinen: Tacos tai muu ateria, joka on kypsennetty Chockin kanssa. “Evan tekee suuria ruusukaisia”, hän sanoo.

Chris Mazdzer

olympialaiset Chris Mazdzer

Chris Mazdzerin ystävällisyys

Ikä: 29

Kotikaupunki: Saranac Lake, NY

Tapahtuma: Pikaluistelu

Jos luulit, että kyyhkyset olivat vain joyride alas jäänkouruun, ajattele uudelleen. Chris Mazdzer laittaa paljon aikaa kuntosalille nostamalla painoja täydentämään räjähdysvoimaa jokaisen kilpailun alussa. Koko kehon koordinointiharjoitukset ovat avain kurssin ohjaamisessa, ja ulkoilumahdollisuudet, kuten maastopyöräily, jalkapallo, kalliokiipeily ja lentopallot, auttavat häntä pitämään liikkeensa nestettä.

Chris Mazdzer

Chris Mazdzerin ystävällisyys

Jos pyydät Mazdzeria, kahvi ei ole oikea herättää kehosi aamulla – se on vettä. “Se on elämän eliksiiri – nukun aikana menetät vettä ja solut on aina täydennettävä “, hän sanoo. Jos hän tuntee jotain kuumaa, tee on yleensä menoa, vaikka espresso esiintyy joskus.

sushi

Chris “ateriohjelma

Aamiainen: Aamiaisen voileipä, munat ja avokado ja kulhoon tavallinen jogurtti hunajaa, chia-siemeniä ja hampunsiemeniä

Lounas: Voileipä, jolla on sivusalaatti, balsamiviinietikka ja oliiviöljy

illallinen: “Se on aina yllätys tien päällä, mutta yritän sisällyttää jonkinlaista proteiinia, tärkkelystä ja vihanneksia. Sochiin rakastin sushi-asemaa”, hän sanoo.

Karen Chen

Karen Chen

JayAdeff / US taitoluistelu

Ikä: 18

Kotikaupunki: Fremont, CA

Tapahtuma: Taitoluistelu

Karen Chenin päivät ovat omistautuneet kahteen pääaiheeseen: Koulutus ja opiskelu. 18-vuotiaan taitoluistelun on vakavasti saada aikaan hänen kouluopetuksensa, mutta lähes kaikki muut hetket herättävät hetken venyttelyä, vaahtoa liikkuvan, harjoittelua jäällä tai harjoittelua pois rinteestä.

Folio Packs Horizontal

Judy Kim

Karenin ateriasuunnitelma

Aamiainen: Kaurapuuro hedelmillä

Lounas: Lohi ja vihannekset

illallinen: Salaatti

Välipalat: Kreikkalainen jogurtti tai hänen syyllistynyt ilo, kotitekoista banaani muffinsseja

Bryan Fletcher

kuva

NordicFocus

Ikä: 31

Kotikaupunki: Steamboat Springs, CO

Tapahtuma: Yhdistetty

Ski jumping ei ole tarpeeksi jännittävää sinulle? Anna pohjoismainen yhdistelmä – erittäin haastava olympiatapahtuma, joka vaatii urheilijoita hallitsemaan paitsi korkean lentomatkan myös maastohiihtoa. Kummankin tieteenalojen ratkaisemiseksi Bryan Fletcher asettaa noin 600 tuntia vuodessa kestävyytensä rakentamiseen ja noin 550 lisäpäivää, jotka tekevät painoja, plyometriaa ja käyvät hyppymäellä. Vaikka hän tarvitsee pysyvän vähäisenä hyppäämisen suhteen, Fletcher tarvitsee myös runsaasti energiaa 10-15 kilometrin sukkia varten. “Tarvitset melko suuren moottorin ja aerobisen kapasiteetin”, hän sanoo.

kuva

Romina Eggert

Jotta hänellä olisi vain tarpeeksi energiaa kilpailutilanteissa, Fletcher pitää ateriansa melko johdonmukaisena, mutta hän ei riistä itsestään yhtään mitään kokonaan. “Olen suuri uskovainen kaikessa maltillisesti, ja jopa alkoholilla ja makeisilla on paikka urheilijan ruokavaliossa.”Fletcher rakastaa, että punaviini ja tumma suklaa ovat terveydellisiä etuja, mutta kun hän todella heittää, se koskee kivaa IPA: ta, jäätelöä ja hänen vaimonsa kotitekoisia leivonnaisia.

kuva

Chelsea Lupkin

Bryanin ateriasuunnitelma

Aamiainen: Kaksi palaa paahtoleipää, jossa on siemeniä ja jyviä (kuten Dave’s Killer Bread), jossa on orgaanista voita, kaksi munaa yli helppoa, puolet avokado ja kahvi

Lounas: Makea tai suolaista kaurajauhoa. “Se on mahtavaa nopeaa energiaa varten, tai voit tehdä sen proteiinilla pidempään kestävään ja hitaaseen polttoaineeseen”, hän sanoo.

illallinen: Salaatti, raskas vihanneksia 4-6 oz. osa lihasta, kuten pihvi, kala tai kana

Sophie Caldwell

kuva

USA Ski Team

Ikä: 27

Kotikaupunki: Peru, VT

Tapahtuma: Murtomaahiihto

Sophie Caldwell ei ole kovin kaukana lumesta, vaikka hän työskentelee voimalla painonnoston, plyometristen ja ydinharjoitusten avulla kuntosalilla. Kaiken tämän toiminnan ansiosta ravitsemus on äärimmäisen tärkeää pitää hänet pelin päällä. “Poltan runsaasti polttoainetta koulutuksen, kilpa-ajamisen ja kylmissä lämpötiloissa, ja jos kamppailen jotain, se löytää keinon saada tarpeeksi ruokaa”, hän sanoo.

kuva

USA Ski Team

Vaikka maailmancup-kisassa kaikkialla Euroopassa, Caldwell tekee mahdollisuuden kokeilla mielenkiintoisia elintarvikkeita kaikissa maissa. Hän ei koskaan pääse tilaisuuteen kaivaa norjalaisesta ruskeasta juustosta, pasta, gnocchi tai spaetzle, ja hänellä on erityinen affiniteetti Euroopan gummies ja hyytelöt.

Millä tavalla To Make The Ultimate Cheese Board

Jonathan Boulton

Sophien ateriasuunnitelma

Aamiainen: Jogurtti granola, leipä roll kanssa hilloa, pehmeää keitettyä munaa ja tuoreita hedelmiä sekä kahvia ja mehua. “Minun pitäisi herätä ja juoda vettä vettä ennen juomaan kahvia, mutta valehdella, jos sanoin, että teen sen”, hän myöntää.

Välipala: Vesi- ja urheilujuoma, energiapalkki ja gummies koulutuksen aikana

Lounas: Salaatti hiiliharjoilla, kuten pastaa tai perunoita, lihaa ja leipää

Välipala: Jogurtti ja vilja, suklaa, evästeet tai juustot ja keksejä ovat edestakaisen harjoittelun välipaloja. “Olen Vermontista ja suosikkini juustoni on ehdottomasti Cabot cheddar. Löydät aina suuren osan siitä jääkaapellani”, hän sanoo.

illallinen: Salaatti pastaa ja lihaa, keittoa ja leipää, sitten jälkiruoka

Välipala: Jogurtti ja granola ennen nukkumaanmenoa

Ryan Pivirotto

Ryan Pivirotto

US Speedskating / Melissa Majchrzak

Ikä: 22

Kotikaupunki: Ann Arbor, MI

Tapahtuma: Lyhytnopeusnopeuden säätö

Vaikka nopeussovitus näyttää graceful, se vaatii hullu taso voimaa ja kestävyyttä. Ryan Pivirotto on asunut Etelä-Koreassa viimeisten kahden vuoden ajan, kiihdytti nopeuttaan ja kilpa-tekniikkansa painojen ja väliharjoittelun kautta. “Ravitsemus auttaa sinua imemään oikeat vitamiinit ja kivennäisaineet, jotta elimistössäsi ruokitaan pitkään ja tehokkaasti”, hän sanoo.

Mainos – Jatka lukemista alla

Ryan Pivirotto

US Speedskating / Alienfrogg

Pivirotto aloittaa päivä älykkääksi juomalla lasillista tai kahdesta vedestä rehydratoimaan edellisenä iltana. “Se saa minut tuntemaan itsesi virkistyneeksi”, hän sanoo. Hän varmaankin rakentaa energiavaroja kuljettaakseen hänet harjoittelunsa kautta carb-lastaamalla pastaa, riisiä, leipää, proteiinia ja pieniä määriä vihanneksia.

Mainos – Jatka lukemista alla

kuva

Chelsea Lupkin

Ryanin ateriasuunnitelma

Aamiainen: Muroja maidolla

Lounas: Pasta-astia vihannesten kanssa

illallinen: Kanaa riisillä

Välipalat: Pähkinät tai hedelmät aterioiden, veden, urheilujuomien, kuten Gatorade tai Powerade, ja kahvia välillä

Jälkiruoka: “Minulla on ollut ja tulee aina jäätelöä, hän sanoo.” Yritän leikata korkean sokerin tuotteita, mutta minulla on taipumus käsitellä itseäni muutaman kerran viikossa. “

Mainos – Jatka lukemista alla

Tabitha Peterson

kuva

Rich Harner / USA Curling

Ikä: 28

Kotikaupunki: St. Paul, MN

Tapahtuma: Curling

Kun he eivät ole strategisesti lakaistaan ​​tai liukastelevat liukuportaiden yli, niitit, kuten Tabitha Peterson, osuvat kuntosalille. Penkkipuristimet, kyykkyvetotrukit ja ydinharjoitukset varmistavat, että niiden jalat, ylävartalo ja abs ovat kunnolla heidän peleihinsä.

Mainos – Jatka lukemista alla

kuva

Rich Harner / USA Curling

USA: n olympiakomitean jäsenet tekevät vain yhden tai kahden pelin päivässä, mutta säännöllisten kilpailujen aikana heillä voi olla kolme, joilla on vain vähän taukoa. Peterson huolehtii hydrolyyttisestä ja alentavasta heraproteiinijuomasta ennen liikuntaa ja sen jälkeen, kun hän pitää energiaansa. Hänelle, joka on vaikea pysyä poissa harjoittelun aikana, on karkkia. “Minulla on suuri makea hammas hedelmäisistä karkeista, kuten Starburst ja Skittles”, hän sanoo.

Mainos – Jatka lukemista alla

kuva

Jonathan Boulton

Tabithan ateriasuunnitelma

Aamiainen – kreikkalainen jogurtti granolalla ja hedelmä tai smoothie sekä vesi ja maito tai appelsiinimehu

Välipalat – maapähkinävoi proteiinipalloja. “Tehdään niistä kauraa, maapähkinävoita, hunajaa ja proteiinijauhetta”, hän sanoo. “Koko joukkueemme rakastaa heitä ja syömme heitä paljon tauon aikana.”

Lounas – Salaattipensaat, kana, vihannekset, kuten paprikat, parsakaali, porkkana ja kurkku, ja balsamic vinaigrette

päivällinen – Sekoita quinoa tai muuta viljaa riisin sijasta proteiinia, kuten kanaa tai katkarapuja ja kastiketta

Mainos – Jatka lukemista alla

Nathan Chen

Nathan Chen

JayAdeff / US taitoluistelu

Ikä: 18

Kotikaupunki: Salt Lake City, UT

Tapahtuma: Taitoluistelu

Nathan Chen junaa neljä tai viisi tuntia päivässä, kun hän valmistautuu kilpailuun, nousemassa kello 7.30 ja sovittamalla kolmeen istuntoon ennen kuin hän osuu heikkoon yöllä. Kun hän ei ole jäällä, voit löytää hänet tekemällä paino-pohjaisia ​​liikuntaa kuntosalilla tai pyöräillen ulkona, mikä tarkoittaa, että hänellä on paljon välipaloja hänen kanssaan, jotta hän pysyy työssä koko päivän ajan – onneksi äiti on suuri apu aterioiden pitämisessä järjestäytynyt.

Mainos – Jatka lukemista alla

Vähähiilihydraattinen Breakfast Burrito Horizontal

Jonthan Boulton

Nathanin ateriasuunnitelma

Aamiainen: Smoothie, munakääre, jogurtti ja maissihiutaleet

Välipala: jogurtti, hedelmä, Special K baarit

Lounas: Lihapohjainen voileipä, jogurtti, hedelmä

illallinen: Hiilihydraatteja, kuten riisiä, pastaa tai leipää, kuten proteiinia, kuten kalaa, punaista lihaa tai kanaa sekä kasviksia ja joskus keittoa

Mainos – Jatka lukemista alla

Sadie Bjornsen

kuva

Reese Brown / USA Ski Team

Ikä: 28

Kotikaupunki: Winthrop, WA

Tapahtuma: Murtomaahiihto

Sadie Bjornsen asuu Alaskassa, ja hänellä on enemmän mahdollisuuksia kouluttaa lunta monien muiden kanssa – hän leikkaa jäätikköä kerran viikossa ja täyttää loppuajansa, kun hän työskentelee rullaluisteluissa, juoksuilla, laskettelurinteillä tai vain vaellus, pyöräily tai uinti. Kun hänellä on niin paljon harjoittelua aikataulussaan, hän varmasti rakastaa kahviaan aamulla ennen kuin hän polttaa päivän.

Mainos – Jatka lukemista alla

kuva

Reese Brown / USA Ski Team

Kilpailuympäristössä hotellin ruokaa voi usein jättää jotain toivomisen varaa, joten Bjornsen tuo mukanaan Cliff-geelit nopeasti energiansiirtoon. “Jos olet epävarma, voit aina turvautua riisiin, jos yrität löytää mitä tarvitset”, hän sanoo. Pitkän viikon tai harjoittelun tai kilpailun jälkeen hän tavoittaa voileipiä ja baareja tankkaamaan, ja voi edes nauttia suosikki välipaloistaan ​​- tortillin sirut. “Aloin tehdä sen palkaksi itselleni sunnuntaina, jos minulla on todella mahtava viikko”, hän sanoo.

Mainos – Jatka lukemista alla

suklaa bars

Sadien ateriasuunnitelma

Aamiainen: Kaurapuuro, jogurtti, banaani ja pähkinät

Lounas: Pasta lihalla ja kasvis

illallinen: Carbs ja liha ja vihannekset

Jälkiruoka: Suklaa. “Kun matkustan maailmaan, on miljoona erilaista. Vartuin aina aina jälkiruoka yöllä, ja se on jotain odottaa päivän lopulla”, hän sanoo. “Heillä ei ollut jälkiruokaa Sochiin, ja minun piti mennä etsimään suklaapatikoita.”

Mainos – Jatka lukemista alla

Lindsey Jacobellis

Lindsey Jacobellis

Ikä: 32

Kotikaupunki: Roxbury, CT

Tapahtuma: Lumilauta risti

Jos luulit, että alppihiihto oli jo voimakasta, kuvitella lentävää alas rataa täynnä hyppyjä ja rullia ja kolme muuta lumilautailua, jotka kiihdyttävät rinnallaan, kaikki vetoavat lyijyyn. Lindsey Jacobellis, top naisten lumilauta ristikilpailu, joka noukkasi hopeamitalin Torinoon, tuntee kaksi asiaa haasteesta. “Tämä on täydellinen urheilu, joten se vaatii paljon aikaa kuntosalilla”, hän sanoo. “Tarvitset voimaa, kestävyyttä ja voimaa sekä ylä- että alavartalolle.”

Mainos – Jatka lukemista alla

Lindsey Jacobellis

Koko kevään ja kesän aikana Jacobellisissa on vaikea varmistaa, että hän on valmis lumi-koulutukseen syksyllä ja talvella. Kun hän ei rakenna vahvuutta kuntosalilla, hän työskentelee kestävyytensä juoksu, uinti ja surffaus. Mitä hänen ruokavalioonsa on, proteiinien ja hiilihydraattien keskittyminen on avainasemassa. “Laitat runsaasti runsaasti harjoittelua tai kilpailupäivää ja tarvitset oikeaa polttoainetta ylläpitää ja rakentaa lihastesi”, hän sanoo.

Mainos – Jatka lukemista alla

hedelmät & Veggies

Getty Images

Lindseyn ateriasuunnitelma

Aamiainen: Vesi, sitten kahvi, ennen ateriansa

Välipala: Proteiini pirtelö

Lounas: Vaihtelee. Joskus tien päällä, voi olla haastavaa saada oikea ruoka pitämään massaa. Säilen proteiinivoimaa minulle varmistaen, että saan mitä kehoni tarvitsee korjata kovan päivän jälkeen kukkulalla “, hän sanoo.

illallinen: Vaihtelee. “Kun olen kotona, yritän syödä paikallisista markkinoista ja maanviljelijöistä mahdollisimman hyvin,” hän lisää.

Mainos – Jatka lukemista alla

Clare Egan

kuva

Nordic Focus

Ikä: 30

Kotikaupunki: Cape Elizabeth, ME

Tapahtuma: Ampumahiihto

Biathlantit eivät ole pelkästään keuhkojen polttavia maastojuoksuita käyttäviä mestareita – niillä on lisätty haaste vaihtaa vaihteita kymmeniä tarkkuutta ja ampua kaukaisilla kohteilla. Monipuolisten kilpailujen valmisteluun Clare Egan harjoittelee kahdesti päivässä, kuusi kertaa viikossa, ottaen matalan intensiteetin, pitkän matkan kulut sekä korkean intensiteetin harjoitukset ja painonnosto – puhumattakaan ammuntaharjoittelusta.

Mainos – Jatka lukemista alla

kuva

Nordic Focus

Kaikki tämä työ vaatii tonnia polttoainetta. “Ravitsemuksellinen haaste saa tarpeeksi kaloreita”, Egan sanoo. Jotta ratsastaa huippunsa, hän yrittää ylläpitää kaloriylijäämää ja pysyä hydratoituna. Hänen ruokavalio koostuu benimmäkseen hiilihydraatteja, rasvoja ja proteiineja sekä ylimääräisiä hiilihydraatteja aivojen tehostamiseksi.

Mainos – Jatka lukemista alla

Cilantro Lime Rice

Jonathan Boulton

Clare: n ateriasuunnitelma

Aamiainen: Kaksi kappaletta paahtoleipää Nutellalla, omena maapähkinävoi, lasillinen maitoa, mehua ja kuppi teetä

Välipala: Power Bar ja urheilujuomaa työskentelyn jälkeen, sitten suklaata maitoa sen jälkeen

Lounas: Suuri salaatti, riisilevy, kana ja paahdetut kasvikset

Välipala: Sitruunamehu, jogurtti, banaani, kaakao, kaneli ja kookospähkinä ennen toinen harjoittelu, sitten suklaata maitoa

illallinen: Lohi, pastaa ja paistettua parsaa, joskus lasillisella viiniä

Jälkiruoka: Jäätelö

Välipala: Vilja maidon kanssa ennen nukkumaanmenoa

Mainos – Jatka lukemista alla

Joe Polo

kuva

Rich Harner / USA Curling

Ikä: 35

Kotikaupunki: Duluth, MN

Tapahtuma: Curling

Kun hän oli tuonut kotiin pronssi-mitali hänen tiiminsä Torinoon vuonna 2006, Joe Polo valmistautuu toiselle sijalle Pyeongchangin peleissä. Valmisteluun Polo keskittyy joustavuuteensa ja tasapainoonsa samoin kuin hänen ylävartaloonsa ja ydinliikkeisiinsä, joiden on oltava vakaa ja vahva raskaaseen lakaisuun.

Mainos – Jatka lukemista alla

kuva

Rich Harner / USA Curling

Polo huomauttaa, että curling on enemmän kestävyystapahtuma kuin mikään, ja kolme peliä pelataan päivässä joidenkin kilpailujen aikana. Pysyäkseen paikalla jääharjoitusporojen aikana hän juo runsaasti vettä ja varmistaa, että hänellä on jälkikäsittelyproteiinin ravistelu.

Mainos – Jatka lukemista alla

mongolialainen Glazed Steak with Broccoli Recipe

Judy Kim

Joein ateriasuunnitelma

Aamiainen: Munat hash browns, kuppi hedelmiä ja kahvia

Lounas: Club-voileipä ja keitto. “Kilpailemme kaikkialla, enimmäkseen Kanadassa, joten tavallisesti pyrimme löytämään pienen ruokasalin syödä välillä pelejä “, hän sanoo.

Välipala: Granola-palkki ja proteiinin ravistelu

illallinen: Pihvi tai makaronivalmisteet. “Yritän sub parsakaalia tai parsaa perunoita”, hän sanoo.

Loading...