Mitä Jennifer Aniston tekee 48 Look 28: lle

Viime viikonloppuna Jennifer Aniston juhli 48-vuotiaan syntymäpäivänsä Meksikossa pudottamalla kehoa, joka näyttää kuuluvan jonkun puoleen iästä. Sen jälkeen, kun meidät leikattiin lattiasta, meidän on tutkittava. Tässä on tarkalleen miten kaikkien suosikki ystävä saavuttaa ulkoasun.

Katso tämä viesti Instagramissa

Коротко о том, как Дженнифер Энистон отметила 48-день рождения: kanssa мужем Джастином Теру в Лос-Кабосе, Мексика �� #jenniferaniston

Julkaisija, jonka on jakanut www.okmagazine.ru (@okmagazine_ru)

KÄYTTÄÄ “HIITOS” SPIN ON CHEAT MEALS.

Lisäksi vakuuttaa, että hän voisi olla teidän bestie, Aniston myöntää, että pasta on hänen syyllinen ilo. Mutta kun hän suostuu, se on terveellisellä kierteellä, kuten kasvislasagna. “Sinulla on kesäkurpitsaa, munakoisoa, joka toimii liimana, ja kerroit sen eri juustoilla ja laita se uuniin,” E! Uutiset raportoitu. Ja kun Aniston nauttii tyhmä Justin Therouxin vastustamatonta carbonara-lautasantennetta, on yksi huomautus: “Korvataan kalkkuna-pekonia todelliseen pekoniin.”

HÄNEN ELOKUVAT ON TÄYTTÄMINEN JA NUTRIENT-RICH.

Katso tämä viesti Instagramissa

Hyvää huomenta, Instagram!

Living Proofin (@livingproofinc) yhteinen viesti

Anistonilla on kolme menoa, hän kertoi hyvää ruokahalua, ja he ovat kaikki järjettömän terveitä. Joskus hänen aamuateriansa on smoothie – hän haluaa banaaneja, kirsikoita, proteiinijauhetta, manteleita, kaakaojauhetta ja manteli-maitoa – ja muina päivinä hänellä on munia helpommin avokado-toast puolella. Anistonin kolmas vaihtoehto on mielenkiintoisin: kaurahiutaleet, joissa munanvalkuaiset päätyvät lopulta lisää proteiinia.

Se ylläpitää tasapainotettua ruokavaliota kaikkina vuodenaikoina.

“En anna ruokailutottumuksia ohittaa, jos tarvitsen nollauspainiketta”, kertoi Yahoo! Food. Joten kun muut meistä elpyivät lomista kuiva tammikuussa tai Whole30, Aniston on elänyt paras (terve) elämä koko ajan. Hän tekee äänestä helposti: “Syö mahdollisimman paljon orgaanisia hedelmiä ja vihanneksia, pidä sokeria [saanti] alhaisena, juo tonnia ja tonnia vettä ja yritä nukkua hyvin.”

Se sekoittaa työnsä.

Katso tämä viesti Instagramissa

Pieni palkki työskentelee kauneuteni ❤ kanssa

Living Proofin (@livingproofinc) yhteinen viesti

Tiedämme, että Aniston on kova ydinhygi, mutta hän jakaa sen kanssa Naisten terveys että “lajike on avain.” Hän myös rakastaa spin, on kokeillut barre-menetelmää ja on fani piirikoulutuksesta – 15 minuuttia omistettu neljälle, 15 minuuttia elliptisiin, 15 minuutin pyörimisen, 15 minuutin juoksu, jota seuraa osia Simone-keho DVD lattiatehtäviin.

Yksi trendi, jota hän ei voinut päästä? Boot-leiri. “En halua huudata – lainkaan. Älä lopu huutaen minua”, hän nauroi magiin.

JENNIFER-KÄYTÄNNÖT, JOTKA ESITTÄVÄT.

Vaikka jotkut julkkikset ovat siellä, jotka mainostavat naurettavia tuotteita joidenkin Dolla Dolla -laskujen osalta, Aniston vain toistaa niitä, joihin hän todella uskoo. Tällaisia ​​ovat Smartwater, joka on lisännyt elektrolyyttejä Aveeno (hän ​​on faneja Absolutely Ageless -viivasta) ja Living Proof -tuotteita pitämään hänen kuuluisat lukot terveellisiltä.

Hänen ruoansa ovat jotain, mutta pudota.

Katso tämä viesti Instagramissa

Täydellinen salaatti – bulgariini, kurkut, persilja, minttu, punasipuli, garbanzo pavut, fetajuusto ja pistaasipähkinät.

Living Proofin (@livingproofinc) yhteinen viesti

“Justin ja minä rakastamme rakastelemaan keittiössä”, Aniston paljasti Yahoo! Food. Joten kun hän kutsuu lounaansa perusta – salaattia ja eräänlaista proteiinia – hänen täydellinen yhdistelmä ei ole vain salaattia ja kanaa. Hän rakastaa grain-pohjaista bulgur, feta ja garbanzo pavut.

JÄLLEEN JÄÄHDYTYSKESKIT ovat erittäin terveellisiä.

Ja ne on jo valmistettu ja valmistettu. “Olen aina leikannut raakat vihanneksia Tupperware-astioissa”, Aniston jakaa Yahoo!: n kanssa Food. Hän myös varastoi kovaa munia ja veti kanaa reg – plus erityinen hoitoon pakastimessa. “Olin kerran kylpylässä, ja he antoivat minulle vähän kuumaa jäädytettyjä viinirypäleitä sen jälkeen, kun soittavat minua tai mitä tahansa”, hän kertoi Naisten terveys. Nyt Aniston tekee heistä itsensä – hän suosittelee punaisia ​​viinirypäleitä – välipalaksi.

Seuraa Delish Instagramia.