Mitä Giada De Laurentiis todella syö päivässä

Yksi kysymys on, että ruokaverkko-tähti Giada De Laurentiis kysytään niin usein, hän omisti koko keittokirjan siihen: Kuinka kokki mitä kokki ja pysyt niin ohut? Giada kotona isäntä voi olla tunnettu pastaa makuista (usein peittyneenä kalkittuna kalkkikivi ja Parmin runsas sadetus), mutta tämä ei tarkoita sitä, että hän syö koko päivän, joka päivä.

“Syön pieniä aterioita koko päivän”, De Laurentiis sanoo. “En syö paljon ruokaa missään vaiheessa … Olen pohjimmiltaan välipala koko päivän.”

Hänelle on kyse yksinkertaisuudesta, kiinni melko regimented ruokavalio tuoreita, perusaineita. Tässä on tarkalleen mitä näyttää.

Giada De Laurentiis cooking

David Becker

Hänen aamiainen ei ole mitä odotit.

De Laurentiis alkaa päivittäin samalla tavalla (paitsi jos hän tuntee paisunut): Ruskea riisi oliiviöljyllä ja suolalla.

“Pidän tärkkelyksestä tai jyvistä aamulla, niin minä haluan aloittaa päiväni”, hän sanoo. “Kun kasvoin, äitini käytti farroa, joka on halkaistu vehnä, oikein, ja hän tapasi vain lautasen, kuten ihmiset tekivät kaurahiutaleita.”

Hänen äitinsä esitteli joukon päällysteitä – balsamiviinietikkaa, oliiviöljyä, suolaa, pippuria ja yrttejä – antaen kaikille tehdä omat räätälöidyt kulhot aamiaiseksi.

“Kun matkustan, teen kaurahiutaleita, koska se on paljon helpompi löytää hotelleissa”, De Laurentiis selittää. “Se on todella terveellinen tapa aloittaa päiväsi, se täyttää minut useita tunteja – olen todella kevyt – ja että oliiviöljy todella auttaa ihonväriä.”

Katso tämä viesti Instagramissa

Naisten lounas …. #booktour #giadahappycooking #mommymoments #JamsNYC

Jaan Giada DeLaurentiisin (@giadadelaurentiis) yhteinen viesti

Hänen Go-To Snackinsa on parempi kuin vauvan porkkanat.

De Laurentiis nosti hänen suosikki keskiaikainen ateriansa tyttärestään, Jade. Kaksi päällä on rosmariini-kermavaahtoa, jossa on ricotta- ja mascarpone-juustoa, ja lisää sitten muutama suklaalastu hieman ylimääräistä makeutta. Se on paljon kuin dekonstruoitu cannoli, vain vähemmän sokeria (ja vihje yrttejä).

Hänellä on usein pieni välipala ennen lounasta ja myöhään iltapäivällä ennen illallista. Kun hän ei tee faux-cannolia, hän ja hänen tyttärensä myös rakastavat ananas-inkivääriä, tai hän tekee suolaisen kierteen edellä mainitulla Triscuilla, ylittäen sen provolonejuuston, mortadellan makkaraa ja piquillo-paprikaa.

“Se tuottaa muffaletta-voileipiä, joka on todella suosittua Vegasissa sijaitsevassa ravintolassani”, hän sanoo.

Katso tämä viesti Instagramissa

Erityinen päivä tämän pienen kanssa ❤️ Iloinen äitipäivä kaikille äideille siellä! #mommymoments

Jaan Giada DeLaurentiisin (@giadadelaurentiis) yhteinen viesti

Hän pitää sen leanina lounaalla.

De Laurentiis pitää sitä yksinkertaisena – ja melko terveinä – lounaalla, jolla on usein salaattia grillattua kanaa.

Kaikki käy iltapäivällä.

“Illalla maailma on oyster”, hän sanoo. De Laurentiis menee kaiken, mitä hän haluaa, olipa pasta, panini tai keitto ja salaatti.

Katso tämä viesti Instagramissa

Nyt tapahtuu … Lounas @ ghidavegas! #pestogrilledcheese

Jaan Giada DeLaurentiisin (@giadadelaurentiis) yhteinen viesti

Hänen suosikki Sweet Will Surprise You.

Syvällä, kaikilla on ruokaelämä – jotain, jota he syövät, jota muut ihmiset eivät välttämättä ymmärrä, mutta heille on herkullista – ja De Laurentiis ei ole erilainen. Hän rakastaa upottamalla Milano-evästeitä tai Nilla-kiekkoja limonadiin.

“Sinun täytyy kokeilla sitä”, hän sanoo sulkemalla silmiään, kun hän ajattelee yhdistelmää. “Yuuuum.”

Seuraa Delish Instagramia.

Loading...