Mistä löytää parhaat tarjoukset National Fried Chicken Day

Rypäleistä, rasvasta ja suolapitoisesta yhdistelmästä, joka saa jokaisen paistettua kanaa vastaan, tekee siitä yhden suosikkimme aterioista ympäri vuoden, mutta tiesitkö, että on olemassa virallinen päivä, joka on omistettu ruokalajille? Joka vuosi heinäkuun 6. päivänä paistetut kana-harrastajat parveilevat suosikkiravintoloistaan ​​hankkimaan erityisiä alennuksia ja rentoutumaan. Lihakset, varmista, että voit hyödyntää näitä tarjouksia, kun ne kestävät! Mitä kasvissyöjille, kokeile reseptiä kanafried kukkakaali päästä sisään sormen lickin hauskaa.

Popeyes Louisianan keittiö

Erityisen päivän juhlaan Popeyesilla on paljon broileripäivän tarjouksia. Esimerkiksi osallistuville Popeyseille voit tilata 3-osaisen illallisen keskipitkällä juomalla ja saada 2-osaisen illallisen ilmaiseksi. Syötä vain postinumero, jotta voit selvittää, mitkä kuponkeja saat käteisellä saadaksesi alennusta paistettua kanaa.

Wing Zone

Hanki ilmainen voileipä, jossa ostaa zesty-käsi leivitetty kana-voileipä ja juoda.

Kirkon kana

Puoleksi kanafanttia marinoituna savun mausteessa ja paistettua ilman taikinaa tai leipoa kaikki 3,99 dollaria? Luota meihin. Jos olet kyllästynyt perinteiseen paistettua kanaa yli kirkon ja saada itsellesi Smokehouse Chicken, saatavilla vasta 16. heinäkuuta.

Domino’s Pizza

Hanki suuri kaksinkertainen pizza ja 14 kanaa tarjous 19,99 dollaria koodia 5851.

KFC

Kentucky Fried Chicken tykkää sanoa, että sen ravintoloissa päivittäin on National Fried Chicken Day. Juhli 10 kpl: n kanssa. Voit täyttää ämpärillä siivet, rinnat, tarjoukset tai nuggets.

Samaan aikaan osallistuvien KFC: n toimipisteissä puhu itsekseen everstilille. Yritys testaa automatisoidun koneen nimeltään H.A.R.L.A.N.D (Human Assisted Robotic Linguistic Animatronic Networked Device), joka pystyy ottamaan tilauksesi animaattisen eversti Sandersin päästä ja käyttämällä eversti Sandersin ääniä.

Carrabban italialainen grilli

Hanki ilmainen lahja, kun tilaat kanaa Bryan, kana marsalaa tai pollo Rosa Mariaa.

Valkoinen linna

Käytä kuponkikoodia RINGS ja saat maksuttoman tilauksen kananrenkaille, kun ostat vähintään 20 dollaria osallistuvissa paikoissa.

Lataa Delish-sovellus.

Seuraa Delish Instagramia.