Missä syödä ilmaiseksi Ystävänpäivällä

Ystävänpäivä on melkein täällä, ja ajatteletko päivää ilolla vai pelkäävästi, siellä on varmasti paljon muuta, että nautit. Hedelmistä burritoksi, jokaiselle on jotain.

Auntie Anne

Lataa My Pretzel Perks -mobiilisovellus ja hanki buy-one, saat yhden vapaat sydämenmuotoiset pikkutytöt. Makuja ovat alkuperäiset ja kanelisäkkeet.

kuva

Auntie Anne

California Pizza Kitchen

Pääkää CPK: lle hunajasi (tai BFF: llä) 10.-14. Helmikuuta ja hankaa makea kauppa kahdelle. Vain 35 dollaria, voit pisteet alkupala, kaksi ruokia, ja jälkiruoka. Voit myös syöttää arvontoja voittamaan 100 dollarin lahjakortin.

Katso tämä viesti Instagramissa

Tiedät, että ruoka on tapa sydämeeni … �� TAG teidän sweetie tai BFFL tähän viestiin #CPKgiveaway ja kirjoita WIN 100 dollaria CPK lahjakortti. [Käsitteet päättyy 14.2.17. #linkinbio]

California Pizza Kitchenin (@californiapizzakitchen) yhteinen viesti

Dairy Queen

DQ myy Red Velvet Spoon -koteloa, jota he sanovat olevan täydellinen tapa pop-kyselyyn: “Syötkö tämä Blizzard minulle?” Myös jokaisesta ostoksesta saatavat tuotot lahjoitetaan Children’s Miracle Network -sairaaloille.

Fogo de Chão

Ateriat Brasilian ravintolassa 10. helmikuuta ja 14. helmikuuta väliltä ja saat ilmaisen ruokailukortin, jota voi käyttää seuraavalla vierailulla.

kuva

Fogo de Chão

Hooters

Niille, jotka vihaavat Ystävänpäivä ja kaiken, mitä se on, Hootersilla on jotain sinulle. Kaada tai polttaa tai haudata kuvan ex: stä (vain digitaalisesti) ja saat kupongin ilmaisia ​​siipiä varten V-päiväksi.

Qdoba

Pudota ylös Qdoba-rekisteriin 14. helmikuuta ja saat ilmaisen iltansa. Voit suudella toisia ihmisiä merkittävältä toiselta ystävälle, kyllä, jopa itsellesi. Lisäksi Qdoba lahjoittaa $ 1 No Kid Hungrylle jokaisesta Twitterissä, Facebookissa tai Instagramissa jaetulla valokuvalla, joka käyttää iskuta #QdobaForAKissia 10-15..

Steak ‘n Shake

Pihvi- ja hampurilaketju tarjoaa kolme kaunista pirtelöä V-päivän kunniaksi. Valitse Red Velvet, suklaalla peitetty mansikka ja Oreo Red Velvet.

TGI perjantaisin

Ei vain saat 30 dollaria illallista kahdelle, mutta TGI perjantaina tarjoaa myös puoleen hintaan viinipulloja. Instant romanssi, olin oikeassa?

Waffle House

Waffle Housen Ystävänpäivä illallinen on melkein paljon kerätty kultti seuraa. Eteläinen ravintolan ketju vetää valkoiset pöytäliinat ja mielialaa lisäävät kynttilät illalliselle, jota et unohda. Varauksia ehdotetaan voimakkaasti.

Valkoinen linna

Samanlainen kuin Waffle House, tämä pikaruokapaikka muuttuu istuvaksi ravintolaksi V-Dayille. Istuimet ovat rajalliset ja varauksia tarvitaan, joten älä viivyttele.

Seuraa Delish Instagramia.