Miksi Ex-Subway Pitchman Jared Fogle suosii Fedsille 57 miljoonaa dollaria

Entinen metroilija Jared Fogle jatkaa pyrkimyksiään vähentää lähes kuusitoistavuotista rangaistuspotentiaalia lapsipornografian hallussapidosta ja seksistä alaikäisen kanssa. 23. maaliskuuta Fogle laittoi Yhdysvaltojen käräjäoikeudessa siviiliprosessin 57 miljoonan dollarin ja vapautti Coloradon vankilasta, jossa hän palvelee aikaa. USA Today: n mukaan Fogle väittää, että hänet oli petetty petoksi syytteeseen syyllisyydestä.

Fogle kutsuu syyllisyytensä lainvastaiseksi, koska se sisältää väärää salaliitosta, joka ei kuulu alaikäisten seksuaaliseen väärinkäytökseen liittyviin lakeihin. Hän sanoo, ettei hän olisi syyllistynyt syytteeseen ilman tätä maksua, ja uskoo näin ollen, että hänen perusoikeuksiaan rikotaan.

Eräässä poikkeuksellisessa tapahtumien käännöksessä Fogle nimitti rangaistustuomarinsa ja presidentti Donald Trumpin syytetyiksi hänen 18-sivuisessa hakemuksessaan habeas corpus -hakemukseen, joka riitauttaa hänen vankeusrangaistuksensa oikeusperustan. Liittovaltion tuomari kertoi Foglelle, että hän tarvitsi tarkistaa asiakirjan, lisäämällä siihen lisätietoja ja poistamalla kaksi vastaajaa. Hänellä on 30 päivää aikaa tehdä niin.

Tämä ei ole Fogle: n ensimmäinen yritys irtautumisvapaa-kortilla. Hänen vuoden 2015 tuomionsa jälkeen Fogle on syyttänyt tuomaria siitä, että hänellä on ollut tyttäriä, hän haastoi yksi hänen uhrinsa vanhemmista ja otti asiansa liittovaltion muutoksenhakutuomioistuimelle, jossa hänen vaatimuksensa rangaistuksen vähentämisestä evättiin.

Osana hänen tuomionsa Fogle joutui maksamaan 100 000 dollaria palautuksessaan kuhunkin 14 uhriinsa. Hän sanoo nyt olevansa “pakotettu” tekemään niin, ja väittää, että hänen maksunsa muodostaa “vanhan pesun” entisten asianajajiensa, syyttäjien ja tuomareidensa puolesta, USA Today raportoi. Hänen valituksensa jätettiin ilman avustajan apua.

Seuraa Delish on Instagram.

Loading...