Merkittävintä eroa, jota et ole koskaan huomannut Trader Joe’s Frozen Aisles -ohjelmasta

Tämä ei ole tarina siitä, kuinka herkullista jäädytettyä ruokaa on Trader Joe’sissa. Emme ole täällä kerrottaaksemme, että kana tikka masala on parempaa kuin mikään naapurimaasi, intialainen yhteinen, voi karkottaa. Tiedät jo sen. Emme ole kirjoittaneet tätä muistuttamaan teitä siitä, että markkinoiden kukkakaali gnocchi todella on, kuten massayhteisö sanoo, elämän muuttuessa. Instagram-syötteesi on jo täynnä kuvia siitä.

Olemme tuoneet sinut tähän Internetin pieneen kulmaan selittääkseen jotain uutta: On syytä, että olette vetämässä TJ: n jäätyneisiin käytäviin – ja sillä on vähän tekemistä todellisen ruoan kanssa.

Kauppias Joe's Open New Store In Miami Area

Getty ImagesJoe Raedle

Trader Joe’s käyttää arkkuja, jotka ovat tavallisesti harvinaisempia kuin ne kuulostavat; ne ovat vain avoimia, ilman ovea. Tulet sisään, löydä mitä haluat ja nappaa sen. NPR puhui Phil Lempertin kanssa supermarketguru.com-sivustosta siitä, kuinka tavalliset pakastimen asetukset voivat estää sinua ostoksista: “Tämä lasiovi, se todella luo aidan”, sanoi. Ja se on täysin totta. Trader Joe’sissa sinun ei tarvitse käydä läpi kondensaatiota, jos haluat tarkastella tuotteita. Sinun ei tarvitse pysähtyä ja kiinnittää huomiota niin paljon. Lisäksi on ovelle toinen selkeä sulkeutuva pakastuskäytävä. “Sinä olet fyysisesti kylmä”, Phil suoriutuu suoraan, viitaten tuohon arktiseen ilmaan, joka osuu sinuun kun mennään Hot Pocketsin.

Ilmeisesti arkun tapaukset toimivat Trader Joe’sin kanssa. Markkinoiden PR-johtaja kertoi NPR: lle, että “jäädytettyjen tuotteiden myynti on hienoa.” Tiedämme. Ole hyvä.

kuva
Con Poulos

PRE-ORDER NOW Delish keittokirja, 30 dollaria, amazon.com

Loading...